Kaj storiti, če televizor na počitnicah vedno »ujame« le slabe programe?

Andrej Pirnat 31. julij 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/vikend-tv-pirnat-jul19-hero.jpg

Prednost dopustovanja na vikendu je, da se umaknemo stran od vsakdanjika v bolj sproščeno okolje, obenem pa ohranimo udobje svojega doma. Sem pri večini počitnikarjev spadajo udobna postelja, oprema za kulinarična razvajanja, sproščujoči ležalniki za posedanje pred vikendom … pri vseh pa zagotovo tudi televizija za spremljanje najljubših TV-programov. Navsezadnje – tudi na dopustu se je lepo malce odklopiti in pogledati svojo najljubšo serijo, tekmo ali pa si v družbi ogledati kakšen dober film. Pa seveda gledanje risank, ki je za najmlajše tako ali tako obvezen del vsakih dobrih počitnic.

Zagotovite si programe po svojem okusu tudi na vikendu

Mnogi dopustniki imajo na počitnicah podobno izkušnjo – ko si vzamejo čas zase in za ogled televizije, ugotovijo, da ta pravzaprav ponuja le bore malo vsebin, pa še te so precej nezanimive. Roko na srce – ponavadi tako nezanimive, da človek raje strmi v prazno. Ampak, na zasluženem dopustu vam pripada zabava po meri, mar ne? In če je to ogled televizije, si omogočite, da boste počeli prav to. Navsezadnje je to vaš čas, ki ste si ga več kot zaslužili.

Vikend TV pričara udobje, kot ga poznate doma

Če vam je udobje na vrhu lestvice prioritet tudi na dopustu, poskrbite, da vam TV-program ponuja vse, kar vam ponuja doma. Kako? Če ste že ali nameravate postati naročnik programske sheme Telekoma Slovenije, lahko zdaj vključite še storitev Vikend TV in tudi na dopustu uživate v edinstveni izkušnji gledanja televizije. Storitev Vikend TV je na voljo vsem zasebnim naročnikom Telekoma Slovenije ter vključuje modem in en najemni TV-komunikator NEO Smartbox.

Širok nabor programov, kjer bo vsak našel nekaj zase

Pri Telekomu Slovenije se lahko odločite med štirimi programskimi shemami – Osnovno z več kot 140 programi, Mini z več kot 165 programi, Standard z več kot 205 programi in Mega HD, ki ponuja celo več kot 275 programov. Med ponujenimi programi najdete raznolike vsebine za različne želje in okuse, vse od športnega, glasbenega, filmskega, dokumentarnega, otroškega programa do informativnega, vsebin za odrasle in še več.

Poleg bogatih programskih shem lahko izkušnjo še nadgradite in vključite izbrane programske opcije. Ljubitelji priljubljenih TV-serij, najnovejših filmov, dokumentarcev, filmskih klasik in podobnih vsebin si bodo izbrali opcije Pickbox NOW, HBO, CineStar TV Premiere, VOYO, medtem ko bodo najmlajši najraje izbrali opcijo Minimax+, ki omogoča ogled risank takrat, ko si to zaželijo, in to sinhronizirane v slovenski jezik. Celotno ponudbo dodatnih programskih opcij si lahko ogledate tukaj.

Kako izbrati programsko shemo in dodatne opcije?

Najhitreje in najenostavneje lahko izberete ali spremenite programsko shemo v Mojem Telekomu, prav tako pa naročite eno izmed številnih programskih opcij. Navodila si lahko ogledate tudi v spodnji animaciji:

 

Ujemite akcijo brezplačne namestitve opreme

V času od 1. 6. 2019 do 28. 8. 2019 je namestitev opreme ob vezavi naročniškega razmerja s storitvijo Vikend TV (za 12 ali 24 mesecev) brezplačna.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. julij 2019
4773
31. julij 2019
Kaj storiti, če televizor na počitnicah vedno »ujame« le slabe programe?