Kako v času razsajanja novega koronavirusa čistiti Applove naprave?

Tehnik 18. marec 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/kako-ocistiti-mobitel-kavcic-mar20-hero.jpg

Dejstvo je, da so mobilne naprave in osebni računalniki pravo leglo patogenov (npr. virusov). Prav zato je pomembno, da jih čistimo po navodilih proizvajalcev in da si po njihovi uporabi redno umivamo roke. Še posebej sedaj, ko razsaja novi koronavirus.

Apple ima na svoji spletni strani napisana posebna priporočila in navodila, kako čistiti njihove izdelke. V teh dnevih so jih tudi še nekoliko posodobili. Sedaj dovoljujejo uporabo določenih robčkov (tudi takšne z alkoholom). Vsekakor vam priporočamo, da si celotna Applova navodila in priporočila natančno preberete sami, saj bi jih mi težko strnili v ne predolg članek.

Applova najnovejša navodila in priporočila si lahko ogledate tukaj. So v angleškem jeziku. Na tem naslovu si jih lahko ogledate tudi v slovenskem jeziku, a v našem jeziku žal še niso posodobljena.

 

Če si lastite naprave drugih proizvajalcev in bi jih radi očistili novega koronavirusa ter drugih patogenov, priporočamo, da se odpravite na spletne strani teh proizvajalcev in tam poiščete navodila in priporočila. Ta se lahko razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca.

Vira: Apple.com, Support.apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. marec 2020
5088
18. marec 2020
Kako v času razsajanja novega koronavirusa čistiti Applove naprave?