Kako resna konkurenca YouTubu bo IGTV?

Tehnik 3. julij 2018
/PublishingImages/igtv-jul18-hero.jpg

Poročali smo, da je Facebook ponudil novo aplikacijo Instagram Lite. To pa ni edina nova aplikacija, ki jo je ameriški gigant ponudil v teh dnevih. Za iOS in Android je ponudil tudi izredno zanimivo aplikacijo IGTV.

Aplikacija IGTV ne odkriva tople vode, vseeno pa je zanimiva. V njej lahko gledamo videe drugih uporabnikov ter nalagamo na njo svoje videe. Uporabniki lahko v njej enostavno ustvarimo svoj kanal in nato na tem kanalu objavljamo videe. Ti so lahko dolgi do 10 minut, kar je občutno več kot na sestrski aplikaciji Instagram, kjer so videi lahko dolgi do ene minute. Nekateri uporabniki pa imajo možnost nalagati na IGTV tudi do eno uro dolge videe.

 

Aplikacija IGTV takoj, ko jo poženemo, začne predvajati videe. Podobno kot televizija. Ko jo prižgemo, začne predvajati določen program. Videi, ki jih gledamo v IGTV, so v pokončnem položaju, tako da nam pri gledanju ni potrebno obračati mobitela.

Pri Tehniku smo aplikacijo IGTV preizkusili in se nam zdi zelo spodobna. Zanimivo bo videti, kako resna konkurenca bo ta aplikacija YouTubu kanalu.

Vira: instagram-press.com, play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. julij 2018
4080
3. julij 2018
Kako resna konkurenca YouTubu bo IGTV?