Kje najhitreje unovčite digitalni bon? Pri Telekomu Slovenije.

Tehnik 13. julij 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/digitalni-boni-studentka-hero.jpg

15. junija letos smo študenti (ter ostali upravičenci, torej učenci od 7. do 9. razreda in srednješolci) dobili 150 € za računalniško opremo, ki nam bo omogočila lažje učenje in študiranje. Digitalni bon lahko izkoristimo za nov prenosnik, tablico, slušalke, dodatno opremo itd.


kupi

Ker tudi nam študentom primanjkuje časa in v tej vročini res nimamo želje hoditi po trgovinah v BTC-ju, sem super rešitev našla na internetu. E-trgovina Telekoma Slovenije. Ja, kdo bi si mislil, da ponudnik interneta ponuja tudi nakup računalniške in druge opreme. Mogoče je to vedela tvoja mami, jaz nisem.


kupi

Želela sem nove slušalke in našla sem prave zase. Že redna cena je bila kar ugodna, za nakup z digitalnim bonom pa nisem potrebovala veliko časa za razmislek. Takoj sem vnesla svoje podatke (davčno številko in EMŠO) in kliknila »kupi«.


kupi

Svoje slušalke AirPods sem kupila v programu zvestobe. Preveri, ali ste doma naročniki Telekoma Slovenije, saj lahko tako izkoristiš plačilo na obroke in se ti tistih nekaj € na mesec, ki jih moraš doplačati, ne zdi preveč. Če pa doma niste naročniki Telekoma Slovenije (to sicer hitro lahko postanete 😊), pa lahko izdelke kupite tudi po redni ceni – znesek, ki ostane po odbitem bonu, lahko v tem primeru plačate tudi z VALÚ-jem. Saj poznate VALÚ, kajne?


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
13. julij 2022
5956
25. julij 2022
Kje najhitreje unovčite digitalni bon? Pri Telekomu Slovenije.