Kontrolni plošček GamePad za iOS naprave

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-Shot-2012-01-03-at-10.42.12-AM.png

iNaprave so znane po ogromni zbirki iger v App Storu. Večino od teh iger lahko upravljaš samo s prsti, saj za igranje ni na voljo posebnih pripomočkov. Pred skoraj dvemi leti je spletna stran ThinkGeek za 1. april predstavila iCade, igralni pripomoček v stilu video iger iz 80ih in 90ih let prejšnjega stoletja. Leto kasneje so zamisel iz papirja prenesli v resničnost, a je na žalost nekaterih namenjena samo uporabi na iPadu.

Podjetje 60beat se je odločilo za bolj klasičen, a vseeno inovativen pristop. Izdelali so namreč kontrolni plošček GamePad za iOS naprave, s katerim boš veliko lažje igral/a svoje najljubše igre. GamePad spominja na kontrolni plošček Xboxa 360 in verjamem, da bodo kupci zaradi tega še raje kupili kontroler, saj so nanj na nek način že navajeni.

GamePad se na tvojo iNapravo ne poveže preko Bluetootha, ampak kar preko izhoda za slušalke in tako ne potrebuje baterij. Slaba stran tega je, da izgubiš zvok igre, pri 60beats pa pravijo da bo paketu priložen razdelilec, na katerega se priključijo slušalke. Trenutno sta s tem kontrolnim ploščkom kompatibilni samo dve igri, Bugdom 2 in Aftermath, obljubljajo pa, da jih bo do izzida na seznamu več. Cena kontrolnega ploščka čez lužo bo $49,99 (38,50€).

Vir: The Verge
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
948
24. september 2013
Kontrolni plošček GamePad za iOS naprave
iOS