Kupujete novo tablico? Izberite eno od teh!

Tehnik 30. oktober 2018
/PublishingImages/6top-tablic-okt18-hero.jpg

Pri Tehniku smo vam v zadnjih tednih že večkrat predlagali oziroma priporočali posamezne izdelke. In spet vam jih bomo. Tokrat smo se odločili, da vam priporočimo šest zanimivih tabličnih računalnikov.

Vseh šest priporočenih tablic lahko kupite pri nas. Bodisi v naši E-trgovini bodisi v naših fizičnih prodajalnah.

Verjetno vas že zanima, katere tablice vam bomo priporočili. Pa kar začnimo …

Samsung Galaxy Tab S4 LTE

Prva tablica, ki vam jo priporočamo, je Samsung Galaxy Tab S4 LTE. Ta zares ne razočara, saj je opremljena z vrhunsko opremo in predstavlja vrh Samsungove trenutne ponudbe.

 

Tablica Samsung Galaxy Tab S4 LTE ima vrhunski 10,5-palčni super AMOLED-zaslon z ločljivostjo 2.560 x 1.600 slikovnih točk, tehnologijo, s pomočjo katere se jo lahko odklepa s prepoznavanjem obraza in šarenice, podporo za vmesnik Dex, vrhunski 8-jedrni procesor, podporo za LTE-omrežja ter podporo za pisalo S Pen, ki je tudi priloženo. Tablica je torej vrhunska.

Pri Telekomu Slovenijo tablico Galaxy Tab S4 prodajamo tudi v izvedbi WiFi, tako da lahko kupite tudi to.

Apple iPad Pro 12.9 Cellular

iPad Pro 12.9 je še ena tablica, ki navdušuje in vam jo priporočamo. Je sicer nekoliko dražja, a če si jo lahko privoščite, verjamemo, da nad njo ne boste razočarani.

 

Tablica iPad Pro 12.9 se lahko pohvali z izjemno hitrim 64-bitnim procesorjem Apple A10X, kakovostnim 12,9-palčnim zaslonom, ki ima ločljivost 2.732 x 2.048 slikovnih točk, bralnikom prstnih odtisov in še bi lahko naštevali. Tablica iPad Pro 12.9 ima seveda naložen tudi Applov mobilni operacijski sistem iOS (različica 10).

Huawei MediaPad M5 10.8 LTE

Huawei je že večkrat dokazal, da zna izdelovati izjemne mobitele. A delati zna tudi izjemne tablice. Ta hip ima v ponudbi izjemno tablico MediaPad M5 10.8 LTE, ki jo prodajamo tudi pri nas. Ta tablica je relativno poceni, a kljub nizki ceni ponuja veliko.

 

Tablica Huawei MediaPad M5 10.8 LTE ima atraktivno zunanjost, zmogljiv 8-jedrni procesor Kirin 960, 10,8-palčni IPS-zaslon z ločljivostjo 1.600 x 2.560 slikovnih točk, 4 zvočnike, podporo za LTE-omrežja in bralnik prstnih odtisov. Verjamemo, da bi vam ta tablica lahko dobro služila.

Apple iPad 6 Cellular

Prej omenjena tablica iPad Pro 12.9 Cellular je vrhunska, a kot smo dejali, je nekoliko dražja, obenem pa je za tablice tudi dokaj velika. Za tiste, ki želite nekoliko cenejšo in manjšo tablico z operacijskim sistemom iOS, imamo v prodaji izredno zanimivo tablico iPad 6 Cellular, ki je prav tako vrhunska.

 

Tablica Apple iPad 6 Cellular nudi za marsikoga ravno prav velik 9,7-palčni zaslon z ločljivostjo 2.048 x 1.536 slikovnih točk. Poleg tega nudi tudi izjemen 64-bitni procesor A10, podporo za pisalo Apple Pencil (napredno pisalo Apple Pencil je priloženo v našem kompletu) in podporo za celična omrežja. V naši ponudbi imamo sicer tudi izvedbo WiFi te tablice.

Samsung Galaxy Tab Active2 LTE

Danes obstajajo tudi tablice, ki so nekoliko odpornejše proti neželenim udarcem. Ena takšnih tablic je Galaxy TabActive2 LTE, ki vam jo vsekakor priporočamo, če kupujete tablico, ki bi jo veliko uporabljali na terenu.

 

Tablica Galaxy Tab Active2 poleg odpornega ohišja nudi tudi zelo solidno odpornost na vodo in prah (ima certifikat IP68), zamenljivo baterijo in 8-palčni zaslon z ločljivostjo 1.280 x 800 slikovnih točk.

Lenovo Tab 10 WiFi

Verjetno vas ni malo takšnih, ki ne želite zapraviti veliko denarja za tablico. Za vas imamo pri Telekomu Slovenije v ponudbi tablico Lenovo Tab 10 WiFi.

 

Tablica Lenovo Tab 10 WiFi je pri nas na voljo po izjemno nizki ceni. Kljub temu pa vam lahko ta tablica ponudi zadovoljiv 10,1-palčni zaslon z ločljivostjo 1.280 x 800 slikovnih točk, zadovoljiv 4-jedrni procesor, všečen izgled in obilo zabave.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. oktober 2018
4272
30. oktober 2018
Kupujete novo tablico? Izberite eno od teh!
iOS, Android