Le še en teden za prijavo v podjetniški pospeševalnik TSstartup!

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/TSstartup-hisa.jpg

Na Vojkovi cesti v Ljubljani je sedaj že težko spregledati hišo TSstartup, ki je že skoraj pripravljena na oktobrski val dobrih poslovnih idej. Če šele začenjate svojo podjetniško pot z novo spletno ali mobilno storitvijo in bi radi svoji ekipi privoščili le najboljše, nikar ne odlašajte s svojo prijavo! Vas zanima, kakšno je trenutno stanje prijav?

Hiša TSstartup na Vojkovi 45 v Ljubljani

Nas spomnimo: Telekom Slovenije bo v okviru podjetniškega pospeševalnika TSstartup do desetim izbranim ekipam zagotovil vse, kar potrebujejo za poslovni uspeh - od prostorov, opreme, znanja, financiranja in distribucije. Prijavnica za TSstartup je odprta šele slaba dva tedna, do danes pa smo prejeli že več kot deset potrjenih prijav. Seveda največji prijavni naval pričakujemo zadnji dan, naslednji ponedeljek, 1. oktobra tik pred polnočjo, a kljub temu se vam splača prijavo oddati že danes. Strokovna komisija namreč že radovedno pogleduje v prejete prijave in si ustvarja prve vtise.

Trenutno so prijave skoraj enakomerno razdeljene med spletnimi in mobilnimi storitvami, tako da je priložnosti za mobilne razvijalce še veliko. Dokaj enakomerna je zaenkrat tudi razdelitev med storitvami, ki so namenjena končnim uporabnikom in storitvam za podjetja. Že sedaj je torej nabor prijav precej pester, a gotovo se še kje skriva kakšna dobra ideja.

Naj vas konkurenca torej ne odvrne od prijave! Tudi če vas skrbi, da vaša ideja ni dovolj dobra ali inovativna, vas vseeno vabimo, da oddate svojo prijavo. Saj veste, stari dobri rek pravi, da poskusiti ni greh. Strokovno komisijo poleg samih idej zanima predvsem širša vizija prijavljenih ekip in njihova zagnanost. Idejo vam bodo v okviru programa TSstartup že pomagali izpiliti mentorji in svetovalci iz različnih področij!

Sama prijava tudi ni neka huda reč, saj lahko na strani TSstartup vnaprej preverite, po čem vas bodo povprašali. Hkrati pa so na voljo tudi podrobni nasveti za najpomembnejši del prijave: predstavitev same ideje in ekipe, ki za njo stoji.

Skratka, če razvijate novo spletno, mobilno ali telekomunikacijsko storitev, se čim pred oglasite na strani TSstartup in do 1. oktobra oddajte svojo prijavo. Za dodatna vprašanja lahko pišete na naslov tsstartup@telekom.si.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1641
24. september 2013
Le še en teden za prijavo v podjetniški pospeševalnik TSstartup!