Legendarna serija Diablo prihaja na Android in iOS

Tehnik 9. november 2018
/PublishingImages/diablo-mobile-nov18-hero.jpg

Igre Diablo smo lahko doslej igrali na številnih platformah oziroma napravah (Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One … ). Po novem bomo lahko vsaj eno igro Diablo igrali tudi na mobitelih in tablicah z Androidom in iOS-om.

Dobili smo namreč uradno napoved, da na mobilne naprave z Androidom in iOS-om prihaja nova igra serije Diablo – z imenom Diablo Immortal. Kdaj točno bo ta novinka na voljo, ne vemo, a sodeč po dveh novih uradnih videih, ki si ju lahko ogledate spodaj, bo na voljo kmalu.

Kot lahko vidite v enem izmed omenjenih dveh videov, nudi igra Diablo Immortal precejšnjo mero akcije in solidno grafiko. Kljub temu pa prvi odzivi uporabnikov niso najboljši. Ti so namreč posnetkoma podali zelo slabo oceno, kar je vse prej kot dober obet za igro. Bomo videli, kako bo po izidu. Morda bo igra uporabnike vseeno prepričala.

 
 

Serija iger Diablo ima sicer že precej dolgo brado. Prva igra serije je namreč izšla leta 1996. Zadnja igra serije, ki sliši na ime Diablo III: Rise of the Necromancer, pa je izšla v lanskem letu.

Vira: youtube.com, blizzard.gamespress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. november 2018
4287
9. november 2018
Legendarna serija Diablo prihaja na Android in iOS