LG bo ponudil izjemno lep mobitel z imenom Velvet

Tehnik 21. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/lg-velvet-kavcic-apr20-hero.jpg

Zdi se, da je LG-je uspelo narediti izjemno lep pametni mobitel. Ta južnokorejski gigant je namreč v teh dnevih objavil fotografiji (eno vidite v tem članku) in video, ki prikazujeta njegov novi pametni mobitel z imenom Velvet.

Fotografiji in video kažejo na to, da je Velvet izjemno atraktiven mobitel. Po vizualni plati je Velvet drugačen od večine pametnih mobitelov na trgu. Kamere na zadnjem delu so namreč postavljene ločeno in v vertikalni smeri. Navadno so zadnje kamere pri sodobnih pametnih mobitelih postavljene v izbočen modul. LG je ubral drugačno taktiko. Kot lahko vidimo v videu, ima Velvet zadaj tri kamere. Samo ena (zgornja) pa je izbočena. Poleg zadnjih kamer se nahaja tudi bliskavica. Na sprednji strani ima Velvet zares minimalne robove okrog zaslona in majhno zarezo v zaslonu za kamero.

Mobitel Velvet nakazuje, da bodo LG-jevi prihajajoči mobiteli imeli nov, še nekoliko »čistejši« dizajn. Kot je razumeti LG, bodo njegovi prihodnji mobiteli imeli tudi drugačna imena. Ni pričakovati, da bi imeli alfa-numerična (npr. K50S).

Omenjeni video, ki prikazuje mobitel Velvet, si lahko ogledate spodaj. Video sicer nakazuje tudi, da ima mobitel Velvet čip Snapdragon 765 in da podpira omrežja 5G. Pričakovati je, da nam bo LG še več o tem mobitelu povedal v kratkem.

 

Vira: Youtube.com, Lgnewsroom.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. april 2020
5152
21. april 2020
LG bo ponudil izjemno lep mobitel z imenom Velvet