LG najavil novosti za G6 in napovedal novi G6+

Tehnik 21. junij 2017
/PublishingImages/lgG6zaG6plus-hero.jpg

LG je najavil nekaj zanimivih novosti. Kot pravi, prihaja nova programska posodobitev za mobitel G6. Ta bo med drugim uporabnikom omogočila še hitrejše odklepanje mobitela z zaznavo obraza, saj bodo morali mobitel samo postaviti pred obraz (predhodni pritisk na gumb ne bo potreben). Poleg tega pa bo omogočila, da bodo uporabniki pri izdelovanju posnetkov opozorjeni, če bodo pomotoma na kamero postavili prst.

 

Poleg omenjene programske posodobitve je LG najavil še dve stvari, in sicer, da bo G6 na voljo v dveh novih barvah – posebni modri in zlati (Optical Marine Blue in Optical Terra Gold) –, ter da prihaja posebna, malce zmogljivejša različica mobitela G6, poimenovana G6+. Slednja ima 128 GB internega s​pomina. Na nekaterih trgih bo ponujala brezžično polnjenje​. Poleg tega pa bo imela priložene tudi slušalke B&O PLAY. G6+ bo na voljo v istih omenjenih novih barvah kot G6, hkrati pa še v črni barvi (Optical Astro Black).

Natančen datum, kdaj bosta na voljo omenjena programska posodobitev in G6+, ni znan. Lahko pa programsko posodobitev pričakujemo enkrat prihodnji mesec. Modela LG G6+​ pri nas zaenkrat še ne pričakujemo.​

Vir: lgnewsroom.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. junij 2017
3511
21. junij 2017
LG najavil novosti za G6 in napovedal novi G6+
Android