LG predstavil revolucionaren mobitel

Tehnik 18. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/lgwinglg-kavcic-sept20-hero.jpg

LG je v teh dnevih predstavil sila zanimiv mobitel z imenom WING, ki s svojo pojavo zares izstopa. Takšnega mobitela, kot je WING, doslej še nismo srečali na trgu pametnih mobitelov.

Mobitel WING je lahko videti kot večina pametnih mobitelov na trgu. Lahko pa se preoblikuje, tako da dobi popolnoma novo obliko in nove funkcionalnosti. Osrednji 6,8-palčni P-OLED FullVision zaslon pri mobitelu WING, ki ima ločljivost 2460 x 1080, se lahko zasuče, tako da mobitel dobi obliko črke »T«. S tem se pri njem prikaže še en dodaten zaslon G-OLED v velikosti 3,9 palca in z ločljivosto 1240 x 1080 slikovnih točk. Prek teh dveh zaslonov uporabnik lahko uporablja mobitel na nove načine. Na večjem zaslonu lahko na primer gleda video, na manjšem pa upravlja ta video (nastavlja glasnost ipd.). Na enem zaslonu lahko na primer tudi gleda navigacijo, na drugem pa se javi na klic. WING prinaša torej prav posebno mobilno izkušnjo.

 

 

LG-jev novi mobitel ima na zadnjem delu tri kamere (standardno s 64 MP, zelo široko s 13 MP in zelo široko z velikimi pikami z 12 MP). Tudi na sprednji del lahko po potrebi prikliče eno, ki je skrita v notranjosti in se prek posebnega mehanizma dvigne.

WING kljub dvema zaslonoma ni pretežek in predebel. Ima 10,9 mm debeline, težak pa je 260 gramov. S to težo in debelino je nekoliko težji in debelejši, kot so kakšni drugi mobiteli na trgu. Je pa po našem mnenju še vedno v sprejemljivih mejah.

LG-jevega novinca lahko pričakujemo v prodaji v Južni Koreji in ponekod v Evropi ter v Severni Ameriki.

Vir: Lgnewsroom.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. september 2020
5358
18. september 2020
LG predstavil revolucionaren mobitel