Ljubitelji Applovih naprav, na koledarju obkrožite 4. junij

Tehnik 28. maj 2018
/PublishingImages/napoved-wwdc18-maj18-hero.jpg

Apple je na svojih spletnih straneh sporočil, da bo imel 4. junija ob 10. uri po lokalnem oziroma ob 19. uri po našem času predstavitev na konferenci WWDC (Apple Worldwide Developers Conference). Konferenca WWDC bo sicer potekala od 4. do 8. junija.

Omenjeno predstavitev si bo, kot je možno razbrati na Applovih spletnih straneh, mogoče ogledati v živo prek interneta. Če bi si jo radi ogledali, odprite v času njenega poteka tole spletno stran, kjer bi jo morali videti. Če ne bo tu, pa odprite to povezavo in preverite, ali je Apple nanjo naložil povezavo do prenosa.

 

Apple na predstavitvah, ki potekajo v okviru WWDC, predstavlja predvsem programske novosti, preseneti pa nas tudi s kakšno strojno noviteto. Na omenjeni predstavitvi 4. junija lahko pričakujemo nove različice operacijskih sistemov macOS, iOS, tvOS in watchOS./p>

Na lanski konferenci WWDC je ameriški tehnološki gigant predstavil HomePod, dva iPada, iOS11, OS4 in še kaj. Podrobnosti o lanskoletni konferenci lahko preberete tukaj in tukaj.

Vir: apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. maj 2018
4033
28. maj 2018
Ljubitelji Applovih naprav, na koledarju obkrožite 4. junij
iOS