M:Android zares spodbuja izvirnost - prijavljenih kar 145 idej! [M:Android]

Jan Isakovič 24. september 2013
/PublishingImages/Ideje-statistike1.png

Na natečaj M:Android za najboljšo in najbolj priljubljeno slovensko Android aplikacijo se je prijavilo kar 108 razvijalcev ali skupin, skupaj pa ste prijavili 145 idej!

Prijavljene ideje so izjemno raznolike, saj segajo od pripomočka za gobarjenje do sledenja čakalnim dobam različnih zdravstvenih panog. Med idejami prednjačijo orodja za vsakodnevna opravila (denimo spisek za trgovino ali pomoč pri rekreaciji) s 43 idejami, sledijo jim igre in zabavne aplikacije s 24 idejami, lokacijske aplikacije z 22 idejami in aplikacije, povezane s prometom in javnim prevozom, s 13 idejami.

Statistika prijavljenih idej

Ker smo morali zaradi izjemnega odziva poiskati nov prostor za izvedbo delavnice, je ta prestavljena na 17. september. Odvijala se bo v Ljubljani, natančne informacije pa bomo vsem prijavljenim poslali v prihodnjih dneh.

Naslednji korak je seveda razvoj aplikacije - z razvojem pričnite že danes, čas zato imate do 27. oktobra. Na vsa vprašanja, ki se vam bodo porodila ob razvoju aplikacije, bomo poskusili odgovoriti na delavnici, seveda pa se lahko tudi obrnete na nas ali pa vprašanja zastavite na forumu Slo-Android.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1013
24. september 2013
M:Android zares spodbuja izvirnost - prijavljenih kar 145 idej! [M:Android]
Android