Messenger Lite zdaj omogoča tudi videoklice

Tehnik 1. april 2018
/PublishingImages/fb-mes-lite-mar18-hero.jpg

V aplikaciji Messenger Lite, ki je na voljo za Android, je po novem mogoče opravljati tudi videoklice. Te sicer že dolgo časa lahko opravljamo v sestrski aplikaciji Messenger.

Videoklic je mogoče v Messengerju Lite narediti enostavno tako, da v odprtem klepetu z osebo, ki jo želimo poklicati, pritisnemo na novo ikono v obliki kamere. Moramo pa imeti naloženo zadnjo različico aplikacije, da zadeva deluje.

Gre za precej priljubljen način komunikacije v aplikaciji Messenger. Samo lani je bilo v tej opravljenih kar 17 milijard videoklicev. Verjamemo, da jih bo v letu 2018 kar nekaj tudi v različici Lite.

 

Aplikacija Messenger Lite je namenjena uporabnikom, ki imajo nekoliko slabšo mobilno napravo oziroma nimajo dostopa do hitrega interneta. V njej lahko počnemo podobne stvari kot v Messengerju, in sicer pošiljamo slike, besedilo in povezave ter opravljamo glasovne klice in po novem še videoklice.

Messenger Lite je na voljo od jeseni leta 2016. Sprva je bila ta aplikacija dostopna samo na nekaj trgih, danes pa jo lahko uporabljajo uporabniki širom po svetu, tudi Slovenci.

Vir: newsroom.fb.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. april 2018
3921
1. april 2018
Messenger Lite zdaj omogoča tudi videoklice
Android