Microsoft bo pokazal igre za Xboxa

Tehnik 21. julij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/igre-xbox-kavcic-jul20-hero.jpg

Microsoft je na svojem uradnem profilu Twitter za konzole Xbox sporočil, da bo 23 julija ob 18.00 po slovenskem času pokazal igre za Xbox. Pričakujemo torej lahko, da bo pokazal serijo videov prihajajočih iger za prav tako prihajajočo konzolo Xbox Series X (na fotografijah je Xbox One S).

Ni pričakovati, da bo Microsoft 23. julija igre pokazal na odru pred gledalci. Žal novi koronavirus ni prizanesel igričarski industriji, ki je morala odpovedovati številne predstavitve pred gledalci in verjetno bo morala še kakšnega. Letošnji sejem E3 je bil, kot morda že veste, odpovedan. Na njem pa bi sicer videli številne predstavitve pomembnežev iz igričarske industrije in veliko igričarjev.

 

Nekaj podobnega, kot bo očitno sedaj storil Microsoft, je storil že Sony. Ta je v juniju pokazal kar nekaj videoiger, ki jih lahko pričakujemo na konzoli PlayStation 5, hkrati pa tudi videz PlayStationa 5.

Leto 2020 je za Microsoft pomembno leto. Pričakujemo namreč lahko, da bo v zadnjem delu tega leta izdal konzolo Xbox Series X. Jo bomo prodajali tudi pri Telekomu Slovenije? Povsem mogoče. Ta hip prodajamo aktualno Xbox One S.

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. julij 2020
5265
21. julij 2020
Microsoft bo pokazal igre za Xboxa