Microsoft naj bi novembra ponudil Surface mini in Surface 3

Tehnik 16. oktober 2014
/PublishingImages/microsoft_surface_cover.jpg

Številni proizvajalci tablic nam poleg tablic s približno 10-palčnimi (25-centimetrskimi) zasloni pripravijo tudi takšne, ki imajo nekoliko manjše zaslone. Med njih pa do sedaj ni sodil Microsoft, saj nobena izmed njegovih dosedanjih tablic Surface nima zaslona z manj kot 10,6-palčno (27-centimetrsko) diagonalo. Kot vse kaže, pa se bo to spremenilo. Ameriški gigant naj bi namreč kupcem kmalu ponudil tudi miniaturno tablico Surface ​mini.

Kot poroča spletna stran TK Tech News na svojem Twitterjevem profilu, naj bi se prihod tablice Surface mini na trg zgodil že novembra. Če je to res, lahko Microsoftu samo dvignemo palec, saj bi jo tako v prodajo spustil tik pred za trgovine in proizvajalce najbolj dobičkonosnim mesecem  decembrom. To pa naj ne bi bilo vse, kar naj bi imel Microsoft novembra za nas. Omenjena spletna stran pravi tudi, da naj bi sočasno s to tablico kupcem ponudil tudi večji Surface 3.

Microsoft do sedaj na trgu tabličnih računalnikov ni bil pretirano uspešen. Tako kot na trgu mobitelov tudi pri tablicah že nekaj časa kraljujeta Samsung in Apple. Zanimivo bo videti, ali bo Surface mini prinesel kakšne pozitivne učinke na blagajno in tržni delež tega ameriškega giganta. Tablicama na trgu zagotovo ne bo lahko, saj je konkurenca zelo močna.

Viri:
https://twitter.com/tktechnews/status/518989018881884160
http://news.microsoft.com/imagegallery/?filter_cats%5B%5D=1146&filter_cats%5B%5D=

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. oktober 2014
2239
20. oktober 2014
Microsoft naj bi novembra ponudil Surface mini in Surface 3
Windows Phone 8