Microsoft predstavil uporabno interaktivno tablo Surface Hub 2

Tehnik 18. maj 2018
/PublishingImages/ms-surface-hub2-maj18-hero.jpg

Microsoft je v začetku leta 2015 predstavil zelo zanimivo interaktivno tablo Surface Hub, namenjeno podjetjem. Sedaj je predstavil naslednico te table, ki jo bomo na trgu prepoznali po dodani številki dve v imenu.

Ravnokar predstavljena interaktivna tabla Surface Hub 2, ki ima 50,5-palčno sliko z ločljivostjo 4K, bo zaposlenim prišla še kako prav, saj bodo po njej lahko risali in pisali. Na njej bodo lahko tudi odpirali in si ogledovali pomembne vsebine za podjetje (grafe, slike …). Poleg tega pa bodo lahko na njej opravljali tudi videopogovore, in to v ločljivosti 4K.

 

Interaktivno tablo Surface Hub 2 je mogoče namestiti direktno na steno ali pa na posebno stojalo na koleščkih. Zahvaljujoč temu stojalu bodo tako zaposleni lahko tablo brez težav prestavljali iz enega prostora v drugega. Podjetja bodo lahko kupila tudi po več tabel Surface Hub 2 in jih skupaj povezala ter s tem povečala produktivnost.

Microsoft žal ni izdal, koliko bo tabla Surface Hub 2 stala. Je pa razkril, da bo šla novinka v prodajo enkrat v prihodnjem letu.

Vira: blogs.windows.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. maj 2018
4021
18. maj 2018
Microsoft predstavil uporabno interaktivno tablo Surface Hub 2