Milijon prodanih Samsung Galaxy S II v Koreji, Galaxy S III v prvi polovici 2012

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/samsung_1million.jpg

Samsung Galaxy S II bo očitno še ena Samsungova prodajna uspešnica. V Južni Koreji so jih namreč v prvem mesecu prodali že milijon. Za primerjavo: izvirni Galaxy S je za dosego iste številke potreboval 70 dni, v lanskem letu pa so jih prodali več kot 10 milijonov. Galaxy S II bo očitno to številko letos zlahka presegel.

Samsung prodal milijon Galaxy S II

Vir: Flickr, @samsungtomorrow

Že pred začetkom prodaje smo na Tehniku pisali o tem, da naj bi Samsung za novi model Android telefona Galaxy S imel kar 3 milijone prednaročil. Omeniti velja tudi, da Galaxy S II še ne prodajajo povsod po svetu, v Indiji so ga npr. šele začeli prodajati. Skupno naj bi Galaxy S II prodajalo preko 140 mobilnih operaterjev v 120 državah.

No, na srečo smo tokrat med državami, ki so enega najbolj zmogljivih Android telefonov dobili prej - v Mobitelovi ponudbi je namreč Samsung Galaxy S II na voljo že par tednov in tudi pri nas je povpraševanje zelo veliko. Zakaj ta telefon navdušuje toliko uporabnikov, pa si lahko prebereš v članku Samsung Galaxy S2 in 8 razlogov za nakup.

Samsung Galaxy S II

Za vse, ki ste navdušeni nad zmogljivostjo Galaxy S telefonov pa še ena čisto sveža novica - Samsung že pridno dela na nasledniku linije Galaxy S, tako da lahko Samsung Galaxy S III pričakujemo že v prvi polovici naslednjega leta. Se že veseliš?

Vir: Engadget, TalkAndroid.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
256
24. september 2013
Milijon prodanih Samsung Galaxy S II v Koreji, Galaxy S III v prvi polovici 2012
Android