Mobitel Galaxy Z Fold2 presenetljivo trpežen

Tehnik 7. oktober 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/gzf2-trpeznost-kavcic-okt20-hero.jpg

Dejstvo je, da so prepogljivi mobiteli zaenkrat še nekoliko manj trpežni kot klasični. Se pa zdi, da je Samsungu vseeno sedaj uspelo narediti prepogljivi mobitel, ki je kar precej trpežen. Zack Nelson s priljubljenega YouTubovega kanala JerryRigEverything je namreč preizkusil trpežnost novega prepogljivega mobitela Galaxy Z Fold2. Številni testi so pokazali, da je ta mobitel relativno trpežen.

Eden izmed Zackovih testov je pokazal, da je sprednji zaslon pri Galaxyju Z Fold2 zelo solidno odporen na praske. Druga dva testa sta pokazala, da se mobitel tudi zelo solidno bori proti pesku in prepogibanju v napačno smer. Zack je želel s prostimi rokami ta mobitel prepogniti v napačno smer, a ga ni mogel. Se je pa pri Zackovih testih izkazalo, da je treba biti pazljiv z bralnikom prstnih odtisov pri Galaxyju Z Fold2, saj ta ob praskah lahko popolnoma preneha delovati. Zackovo testiranje je tudi pokazalo, da je treba biti z notranjim zaslonom pri Galaxyju Z Fold2 previden, saj se na njem ob nepravilni uporabi lahko pojavijo poškodbe. Prepogljivi zasloni so na žalost pri vseh prepogljivih mobitelih dosti bolj krhki kot tisti pri klasičnih.

Zackovo preizkušanje trpežnosti Galaxyja Z Fold2 si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

Mobitel Galaxy Z Fold2 pri Telekomu Slovenije prodajamo. Če ga želite kupiti, ga lahko tudi prek naše e-trgovine. V času pisanja tega članka smo ga imeli na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi. Prepričani smo, da bi bili deležni številnih pogledov okolice, če bi imeli ta mobitel.

Vira: Youtube.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. oktober 2020
5391
7. oktober 2020
Mobitel Galaxy Z Fold2 presenetljivo trpežen