Mobitela Galaxy Fold žal še ne bo mogoče kupiti

Tehnik 25. april 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/fold-nebo-kavcic-apr19-hero.jpg

Samsungov prepogljivi mobitel Galaxy Fold bi moral iziti v teh dneh, a se to na žalost številnih uporabnikov ne bo zgodilo. Če ste v zadnjih dnevih spremljali dogajanje na področju mobilne telefonije, ste verjetno zasledili, da ima prva pošiljka mobitelov Galaxy Fold, ki je bila namenjena medijem oziroma novinarjem, težave. Predvsem pri zaslonu naprave. Samsung je te težave vzel zelo resno in sedaj tudi napovedal, da bo Galaxyja Folda dal v prodajo nekoliko pozneje, kot je bilo sprva mišljeno.

 

Pri Samsungu pravijo, da bodo izboljšali navodila za nego in uporabo zaslona. Sprejeli bodo tudi nekatere ukrepe za okrepitev zaščite zaslona. Vsekakor je to, da bodo pred začetkom prodaje uredili te stvari, dobro. Pri Samsungu si verjetno ne želijo, da bi se jim ponovil Galaxy Note 7, ki je imel po začetku prodaje velike težave z baterijo.

Točno še ni znano, kdaj bo šel Galaxy Fold v prodajo. Samsung načrtuje sporočiti datum izida enkrat v prihodnjih tednih. Številne oči so sedaj uprte v Huaweijev Mate X, ki je tako kot Galaxy Fold prepogljiv. Močno upamo, da ta ne bo imel podobnih težav kot Samsungov novinec.

Vir: news.samsung.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. april 2019
4585
25. april 2019
Mobitela Galaxy Fold žal še ne bo mogoče kupiti
Android