Mobiteli Galaxy S21 očitno brez polnilca in slušalk

Tehnik 23. december 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxys21-kavcic-dec20-hero.jpg

Samsung je v preteklosti k svojim mobitelom prilagal polnilnike in slušalke. Očitno pa bo pri prihajajočih paradnih mobitelih storil drugače.

Zaupanja vredni novinar in tviteraš Roland Quandt je namreč v enem od svojih zadnjih tvitov razkril, da mobiteli Galaxy S21 (na fotografijah je Galaxy Note20 Ultra) v Evropi ne bodo imeli v škatli priloženega polnilca. Quandt je hkrati še razkril, da v škatli tudi ne bo slušalk in ovitka.

Če bodo mobiteli Galaxy S21 res zapakirani brez polnilca in slušalk, bo to verjetno določene uporabnike razočaralo. A po drugi strani bi bili lahko mobiteli zaradi manj dodanih stvari nekoliko cenejši. Kar pa tudi ni slabo. Slušalke in polnilec ima marsikateri uporabnik že doma, tako da mu, da manjkata v škatli, ne bo povzročalo težav.

 

Pričakovati je, da bo južnokorejski tehnološki gigant sicer sočasno z novimi mobiteli Galaxy S21 pokazal tudi nove slušalke Galaxy Buds, o čemer smo pri Tehniku nedavno že pisali.

Podobno, kot bo očitno zdaj storil Samsung, je pred časom storil že Apple. Ta k mobitelom iPhone 12 ne prilaga polnilca in slušalk.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. december 2020
5514
30. april 2021
Mobiteli Galaxy S21 očitno brez polnilca in slušalk
Android