Modri Fon: februarja znižana kar dva izjemna mobitela

Tehnik 6. februar 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/modri-fon-feb20-hero.jpg

Tudi vi ne morete verjeti, da je že februar? Čas hitro beži tudi pri Telekomu Slovenije in zato je tu nova priložnost, da vam predstavijo osveženo akcijo Modri Fon. Tako bodo starim ali novim naročnikom tokrat, kot se za mesec ljubezni spodobi, dušo pobožali s kar dvema izvrstnima Huaweievima mobiteloma.

Huawei nova 5T – strojna zmogljivost na ravni paradnih konjev

Za vse, ki želite strojno zmogljivost na ravni paradnih konjev, niste pa pripravljeni žrtvovati zadnjega evra, vam je Huawei nova 5T pisan na kožo. Nova 5T je na voljo v treh barvah: črni in dveh atraktivnih prelivih modre ali vijoličaste. Mobitel ima stekleno sprednjo in hrbtno stran, ohišje pa je iz aluminija. Opazna pa je predvsem hrbtna stran, ki ustvarja vtis eksplozije svetlobe. Težko opisati z besedami, a prepričani smo, da bi tudi vas navdušilo, kot je nas.

Poleg njegove izjemne moči – opremljen je z zelo zmogljivim Huaweievim procesorskim sistemom Kirin 980, ki zagotavlja brezhibno izkušnjo ne glede na opravilo – med velike pluse mobitela lahko štejemo tudi njegove kamere. Naj omenimo predvsem hrbtno, ki je kar trojna in omogoča zajemanje zares lepih fotografij. Poleg teh je naprava opremljena še s senzorjem za oddaljenost. Kot rečeno, so fotografije odlične, čeprav morda ne ravno na ravni Huaweievih paradnih konjev, ki se lahko pohvalijo z Leicinimi kamerami, lahko pa jih brez pretiravanja primerjamo s fotografijami dražjih konkurenčnih telefonov.

Huawei P30 Pro – odlična kamera in atraktiven dizajn

Preberite si, kaj je o mobitelu Huawei P30 Pro zapisano v Testu na dlani, spodaj pa citiramo le nekaj testerjevih pohval kamere in dizajna: Huawei P30 Pro se s svojo zmogljivostjo lahko postavi po robu kateremukoli mobitelu. Fotoaparat pa je tisti, ki ga dvigne nad tekmece. Navduši v čisto vseh pogledih. Zajema odlične fotografije podnevi in ponoči, obvlada portretno fotografijo, prav tako pa mu ni para pri približevanju motivov. Res, kapo dol. Prav neverjetno je, kako Huaweiu znova in znova uspe izboljšati mobilno fotografsko izkušnjo. Najbolje pa je, da kljub vsem naprednim tehnologijam, ki se nahajajo notri, ni treba biti doktor znanosti fotografije. Enostavno usmerite mobitel v želeni motiv in pritisnite sprožilec. Rezultat vas bo vsakič navdušil.

Mobitel bo prepričal tudi marsikaterega stilističnega navdušenca, ki želi z mobitelom izstopati iz povprečja. V barvni paleti se namreč prelivajo bela, sinje modra in vijoličasta, navdih za barve pa so menda tudi tokrat črpali v naravi. Več vtisov o Huaweiu P30 Pro preberite tukaj.

 

Vas zanima še preostala ponudba mobitelov? Preverite v E-trgovini Telekoma Slovenije.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. februar 2020
5023
6. februar 2020
Modri Fon: februarja znižana kar dva izjemna mobitela