Moj Telekom: upravljajte, nadzirajte, pregledujte in pridobite ugodnosti – vse na enem mestu

Nina Križaj 13. junij 2017
/PublishingImages/Moj-Telekom-hero.jpg

Spoznajte vse prednosti Mojega Telekoma, spletnega mesta, kjer lahko hitro, enostavno in kar iz domačega udobja pregledujete vsa svoja razmerja pri Telekomu Slovenije. Ponuja pa še mnogo več, zato berite dalje.

Adijo, čakalna vrsta in papirnati obrazci!

Moj Telekom je namenjen vsem uporabnikom storitev Telekoma Slovenije. Omogoča preprosto upravljanje z vsemi naročniškimi in predplačniškimi razmerji, in kar je najboljše, kar prek vaših mobilnih naprav – računalnika,​ tablice ali mobitela. Z Mojim Telekomom tako lahko pozabite na zamudne obiske prodajnih mest in zapletene papirnate obrazce, saj lahko vse uredite kar prek spleta.

Moj Telekom 

Upravljanje s storitvami, ki jih uporabljate, je z Mojim Telekomom hitrejše, preglednejše ter prilagojeno vašim željam in potrebam, obenem pa si lahko kadarkoli želite vključite tudi nove storitve. Z njegovo pomočjo ste vedno seznanjeni z najnovejšimi ponudbami ter lahko koristite številne ugodnosti, nakupujete v e-trgovini ter uporabljate spletno televizijo TViN.

 

Samostojno upravljanje vseh vaših razmerij

Ko se vpišete v Moj Telekom, se vam prikaže osnovna nadzorna plošča, ki na enem mestu prikaže vsa vaša razmerja, dostop do teh razmerij pa lahko dodelite tudi komu drugemu.

  • Mobilna razmerja:
  • Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in uporabniki Mobi lahko v Mojem Telekomu hitro in pregledno nadzorujete svojo mesečno porabo, torej porabo zakupljenih količin, prenosa podatkov tako v Sloveniji kot v tujini, stanje poslanih sporočil SMS in MMS ter minut za klice.

    Kadarkoli v mesecu si lahko enostavno prek Mojega Telekoma količine tudi povečate in tako preprečite, da bi vam nastali nepričakovani dodatni stroški. Poleg tega lahko urejate tudi preusmeritve sporočil SMS in MMS in klicev, vedno in povsod, ko to potrebujete. Prek Mojega Telekoma tudi pošiljate in shranite SMS-e, uredite varnostno kopijo podatkov s svojega mobitela, uporabniki Mobi pa napolnite ali podaljšate veljavnost svojega računa Mobi, vaš račun pa lahko napolnijo tudi drugi uporabniki.

  • Fiksna razmerja:
  • Moj Telekom vsem naročnikom fiksnih razmerij, to je naročnikom različnih paketov fiksnega interneta, telefonije in televizije, med drugim omogoča naročanje e-računov, spreminjanje programske sheme in naročanje dodatnih opcij. Prek Mojega Telekoma lahko nastavljate tudi vrstni red TV-programov po lastni želji, dodajate in urejate lahko e-naslove, preverite svoj IP-naslov, MAC-številke, kodo PIN in podobno.

  • Elektrika Telekoma Slovenije:
  • Ste že povezali vse storitve za dom? Če ste naročnik elektrike Telekoma Slovenije, boste zagotovo videli številne prednosti Mojega Telekoma. Ta vam namreč omogoča popoln pregled, od vašega merilnega mesta, do vrste obračuna, pregleda tarif in mesečnih računov za elektriko. Poleg tega lahko kar prek spleta vnašate stanje števca ter se naročite na SMS-opomnik, kjer vas Telekom Slovenije obvešča o potrebnem času oddaje porabe.

Kako dobri ste pri vodenju svojih mesečnih računov?

Moj Telekom poskrbi tudi za vašo finančno evidenco. Nudi vam namreč pregled vseh vaših računov za storitve Telekoma Slovenije. Kjerkoli in kadarkoli vam je na voljo pregled poravnanih in neporavnanih obveznosti za zadnjih šest mesecev in dostop do podatkov, ki jih potrebujete za plačilo računov. Prav tako je mogoče kar znotraj Mojega Telekoma spreminjati način prejemanja računov – izbirate lahko med e-računom, e-računom v e-banki ali računom v klasični, papirnati obliki.

Bodite prvi v vrsti za ekskluzivne ponudbe Programa zvestobe

Kot uporabnik Mojega Telekoma postanete tudi član Programa zvestobe Telekoma Slovenije. Ta vam ponuja številne ugodnosti in redno nagrajuje vašo zvestobo. Prek Mojega Telekoma lahko hitro pogledate stanje vaših točk ugodnosti, koristite popust pri nakupu izdelkov v e-trgovini ali ugoden nakup izdelkov na obroke. Točke pa lahko koristite tudi drugače, unovčite jih za popust na mesečnem računu ali pa zamenjate za ugodnost na storitve.

Na voljo na računalniku, tablici in mobitelu

Kot rečeno, Moj Telekom lahko uporabljate vedno in povsod, saj je na voljo tako na spletu, kot tudi prek mobilne aplikacije. Za upravljanje razmerij na računalniku obiščite spletno stran Moj Telekom, če ste veliko na poti in raje uporabljate manjše naprave, pa si prenesite mobilno aplikacijo. Za še lažji in hitrejši nadzor nad porabljenimi količinami je na voljo tudi poseben pripomoček ali widget, ki ga namestite na vidno mesto na vašem mobitelu ali tablici. Navodila za namestitev widgeta si oglejte tukaj ali pa si oglejte spodnji video:

 

Kako začnete uporabljati Moj Telekom?

Pogoj za uporabo Mojega Telekoma je registracija, pridobitev kode Telekom ID, ki omogoča varen in popoln dostop do podatkov o naročniških razmerjih. Registracija in pridobitev ID-ja sta enkratna postopka, za vsak naslednji obisk je dovolj le vpis z e-naslovom in geslom, ki ju določite sami. Pridobite popoln nadzor nad razmerji in večjo moč upravljanja ter prihranite vaš dragoceni čas. V videu si lahko ogledate celoten postopek registracije in pridobitve kode ID:

 

Vprašanja in navodila za registracijo

Preberite si najpogostejša vprašanja

Navodila za registracijo prek spleta

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. junij 2017
3495
4. julij 2017
Moj Telekom: upravljajte, nadzirajte, pregledujte in pridobite ugodnosti – vse na enem mestu
iOS, Android