Motorola Mobility v boj z zelo solidnim mobitelom Motorola One Vision

Tehnik 17. maj 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/moto-x4-kavcic-maj19-hero.jpg

Novinar in tviteraš Roland Quandt je razkril fotografije in informacije o novem mobitelu Motorole Mobility, ki sliši na ime Motorola One Vision. Gre za mobitel srednjega kakovostnega razreda, ki gre v prodajo 16. maja.

Sodeč po Qunadtovih slikah (ogledate si jih lahko tukaj, na naših je Moto X4) Motorola One Vision spredaj nekoliko spominja na mobitela Galaxy S10 in Galaxy S10e, saj ima luknjo v zaslonu za sprednjo kamero in nekoliko debelejši spodnji rob pod zaslonom v primerjavi z ostalimi tremi robovi. Ima pa Motorola One Vision za razliko od omenjenih Galaxyjev luknjo za sprednjo kamero v levem in ne desnem kotu.

 

Motorola One Vision ima na zadnji strani dve kameri, od katerih ima ena po Quandtovih besedah 48 MP. Kot še razkriva Quandt, ima Motorola One Vision tudi funkcionalnost Night Vision pri kameri, čip Exynos 9609 in 6,3-palčni zaslon z razmerjem stranic 21:9. Zaslon je torej precej podolgovat.

Motorola Mobility naj bi sicer ponudila še precej bolj zanimiv mobitel, kot je Motorola One Vision. Ponudila naj bi mobitel s prepogljivim zaslonom. Verjamemo, da bo ta požel precej pozornosti.

Vira: twitter.com, winfuture.de.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. maj 2019
4636
17. maj 2019
Motorola Mobility v boj z zelo solidnim mobitelom Motorola One Vision
Android