Na trg prihaja izjemna Galaxy Watch

Tehnik 14. avgust 2018
/PublishingImages/galaxy-watch-avg18-hero.jpg

Samsung je na svojem nedavnem dogodku predstavil izjemno zmogljivi mobitel Galaxy Note9, o čemer smo že pisali. Južnokorejski gigant pa je na istem dogodku predstavil tudi svojo novo vrhunsko pametno uro Galaxy Watch, ki je primerna za uporabnike različnih življenjskih stilov.

Ura Galaxy Watch je po opisu sodeč vrhunska. Prihaja v dveh velikostih (46 in 42 mm) in treh odtenkih (črna, srebrna in rožnato zlata barva). Novinka ima večdnevno avtonomijo baterije, če jo ne uporabljamo preveč, 1,2- oziroma 1,3-palčni zaslon Super AMOLED z ločljivostjo 360 x 360 slikovnih točk, dokaj dobro odpornost na vodo ter podporo za LTE.

 

Galaxy Watch zna meriti uporabnikove športne aktivnosti, spanje in celo stres. Ko zazna, da je uporabnik pod stresom, mu ponudi vaje za dihanje.

Začetek prodaje ure Galaxy Watch se bo zgodil v drugi polovici avgusta. 24. avgusta bo ura najprej na voljo v ZDA, 31. avgusta v Koreji, septembra pa jo lahko pričakujemo še na nekaterih drugih trgih. Pri nas ta hip prodajamo več Samsungovih pametnih ur.

Vir: samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. avgust 2018
4136
14. avgust 2018
Na trg prihaja izjemna Galaxy Watch
Android