Na trg prihaja Nokia 2, ki ima izjemno veliko baterijo

Tehnik 2. november 2017
/PublishingImages/nokia2-hero.jpg

HMD Global je predstavil izjemno zanimiv mobitel z imenom Nokia 2, ki je primeren za vse tiste, ki svojega mobitela ne želijo prepogosto polniti. Nokia 2 ima vgrajeno baterijo s kapaciteto kar 4.100 mAh, tako da tega mobitela ob povprečni uporabni ni treba polniti vsak dan.

Mobitel Nokia 2 ima torej odlično baterijo. Kakšne pa so njegove ostale karakteristike? Solidne. Vgrajen ima 5-palčni zaslon z ločljivostjo 720 x 1.280 slikovnih točk, 1 GB RAM pomnilnika, 8 GB internega spomina (možno ga je razširiti z micro SD-karticami), kameri z 8 in 5 MP ter Android Nougat. Nokia 2 se torej gledano v celoti ne more kosati s paradnimi mobiteli, ki so ta hip na trgu, je pa še vedno zelo soliden mobitel.

Kdaj točno bo mobitel Nokia 2 šel na prodajne police, ta hip še ne vemo. Prepričani pa smo, da bo naprava na voljo precej kmalu.

 

HMD Global je v letošnjem letu predstavil že več mobitelov. Dva izmed njih, Nokio 5 in Nokio 6, smo nedavno preizkusili tudi na Tehniku. Test prvega lahko vidite tukaj, test drugega pa dobite tukaj.

Vir: hmdglobal.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. november 2017
3720
2. november 2017
Na trg prihaja Nokia 2, ki ima izjemno veliko baterijo
Android