Razglašeni najboljši mobiteli stare celine

Matej Ribič 24. september 2013 Čas branja članka: 14 min
/PublishingImages/lg_gd510.jpg

Evropska zveza za podobe in zvok, vsako leto razglasi najboljše izdelke s področja zabavne elektronike. Med številnimi področji najdemo tudi mobilno telefonijo, kjer so tudi letos izbirali najboljše mobitele v štirih različnih kategorijah.

Dobitniki letošnjih EISA (Electronic Imaging Sound Association) nagrad so:
Samsung Galaxy S

Najboljši pametni mobitel

V kategoriji pametnih mobitelov gre vsa slava Samsungu Galaxy S, ki je žezlo prejel od lanskoletnega zmagovalca - iPhona 3GS. Galaktični Samsung je žirijo prepričal predvsem s svojim zavidljivim zaslonom in ostalimi tehničnimi specifikacijami.

Xperia X10 mini

Najboljši mobitel

Nagrada za najboljši mobitel gre tokrat k Sony Ericssonu. Model Xperia X10 mini poganja operacijski sistem Android, od ostalih izstopa predvsem po manjši, kompaktni obliki. Kljub velikosti nudi praktično vse funkcionalnosti,kot jih imajo veliki.

Samsung Wave

Najboljši mobitel za družabne medije

Samsung pa se letos ni zadovoljil le z eno nagrado. V kategoriji najboljšega mobitela za družabne medije je nagrado prejel prvorojeni Bada mobitel - Samsung Wave. Vsa hvala gre njegovim številnim možnostim povezljivosti, ki resnici na ljubo ne izstopajo od konkurence.

LG GD510 Pop

Najbolj zelen mobitel

Zadnja, zelena nagrada je že drugo leto zapored šla v roke LG-ju. Letošnji zmagovalec LG GD510 Pop, naj bi ekološke navdušence prepričal z majhno porabo energije, uporabo recikliranih materialov in učinkovitim pakiranjem.

Evropske nagrade in nobena ni šla v roke Nokii? Dejstvo, ki niti ne preseneča. Izmed letošnjih kategorij, bi morda lahko konkurirali za zeleno nagrado. Pa prihodnje leto ...

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1194
24. september 2013
Razglašeni najboljši mobiteli stare celine