Naša E-trgovina praznuje in vam ponuja odlične izdelke po izjemni ceni

Tehnik 4. februar 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/etrg-rd-kavcic-feb21-hero.jpg

Naša E-trgovina, ki ponuja, kot verjetno že veste, ogromno različnih izdelkov, praznuje rojstni dan. Prav zato smo se odločili, da vam v ta namen ponudimo nekatere izdelke po rojstnodnevnih cenah. Pri nekaterih od njih vam ob nakupu podarimo tudi darilo. Zdaj je tako morda pravi čas, da si privoščite kaj novega.

Spodaj smo izpostavili pet izdelkov, ki jih ta hip ponujamo po rojstnodnevnih cenah. Gre za izdelke, ki jih zelo priporočamo.

Cvrtnik na vroč zrak Zeegma Knapper

Če se imate za gurmana, je lahko cvrtnik Zeegma Knapper kot nalašč za vas. Gre za zelo zanimiv cvrtnik na vroč zrak, s katerim je mogoče pripraviti izjemno okusno hrano.

 

Cvrtnik na vroč zrak Zeegma Knapper nudi široko temperaturno območje in LCD-zaslon s ploščo na dotik. Pohvali se lahko tudi s teflonskim premazom in precej vsestranskim dizajnom, ki lepo paše v marsikatero kuhinjo. Čeprav cvrtnik ponuja veliko, pa boste morda presenečeni nad tem, za kakšno ceno vam je na voljo pri nas.

Televizor TCL 32S615

Podjetje TCL morda ni tako poznano po televizorjih kot na primer Samsung, Sony, LG in Philips. A tudi to podjetje zna izdelovati kakovostne televizorje. Zelo zanimivega, in sicer model 32S615, prodajamo sedaj tudi pri nas in vam ga priporočamo.

 

Televizor TCL 32S615 spada med nekoliko manjše televizorje, saj ima diagonalo zaslona 81,3 cm. Vseeno pa ima zelo solidno sliko. Ta ima ločljivost 1366x768 slikovnih točk. Ločljivost je torej nekoliko nižja, a 4K-ločljivost je pri manjših televizorjih popolnoma odveč, tako da naj vas omenjena ločljivost ne razočara preveč.

Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko Gorenje DA92IL

Sušilni stroji lahko pridejo v hladnejših mesecih zelo prav. Pri nas ta hip prodajamo Gorenjevega DA92IL, ki ga zelo priporočamo.

 

Gorenje DA92IL je kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko. Premore 14 programov, osveževanje z ionizatorjem IonRefresh in sistem proti mečkanju AntiCrease. Z njim boste lahko svoja oblačila tudi v teh dneh odlično posušili.

Ob nakupu omenjenega sušilnega stroja lahko prejmete tudi priročno darilo – odejo (več o tem tukaj).

Zvočnik bluetooth JBL Charge 4

JBL, zelo znani ameriški proizvajalec avdioopreme, je do danes izdelal že kar nekaj zvočnikov bluetooth. In številne prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Po našem mnenju je eden zanimivejših ta hip je Charge 4, ki vam ga še posebej priporočamo.

 

Zvočnik JBL Charge 4 ima atraktiven dizajn in po našem mnenju tudi dober zvok. Ima tudi možnost polnjenja drugih naprav. Ob enem polnjenju je sposoben glasbo predvajati do 20 ur.

Charge 4 smo imeli v času pisanja tega članka na voljo v modri in črni barvni različici. Preverite na našem spletnem mestu, v kakšni ga imamo zdaj.

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 MaxV

Xiaomi marsikdo pozna predvsem po tem, da izdeluje pametne mobitele. A ta proizvajalec izdeluje tudi kakovostne robotske sesalnike. Pri Telekomu Slovenije lahko sedaj kupite odlični model Roborock S6 MaxV, ki ga ta hip še posebej priporočamo.

 

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S6 MaxV svoje »sesalne naloge« dobro opravlja. Zna izrisovati tudi tlorise v realnem času, tako da uporabnik ve, kje se sesalnik nahaja.

Ob nakupu Roborocka S6 MaxV do 28. 2. 2021 lahko prejmete tudi darilo – nahrbtnik Roborock. Pohitite z nakupom, da dobite še ta zelo uporaben dodatek.

Vse sesalnike podjetja Xiaomi, ki jih ta hip prodajamo, si lahko ogledate na tej povezavi.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. februar 2021
5551
4. februar 2021
Naša E-trgovina praznuje in vam ponuja odlične izdelke po izjemni ceni