Ne spreglejte na TV: Čudež na reki Hudson, Tabu, Nočni receptor, Šef

/PublishingImages/sully-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.


 

Čudež na reki Hudson (Sully) v DKino

Leta 2009 je potniško letalo srečno pristalo na reki Hudson, a pilot Chesley Sullenberger je moral odločitev za pristanek na vodi kasneje zagovarjati. V filmu spremljamo dogajanje med nesrečo in preiskavo. V glavni vlogi je Tom Hanks, za kamero pa Clint Eastwood.


 

Tabu (Taboo) v HBO Go

Kritiki so si bolj ali manj edini, da je Tom Hardy v glavni vlogi pustolovca, ki se po očetovi smrti vrne v London, kjer ugotovi, da je oče bil umorjen, odličen. Zaenkrat sta na voljo dva dela.


 

Nočni receptor (The Night Manager) v Pickbox

Trenutno najbolj bondovska serija na TVju z odlično ekipo in tremi globusi v žepu. Vlogo tajnega agenta je prevzel Tom Hiddleston, ki se ga pogosto omenja kot naslednika Daniela Craiga v vlogi agenta 007. Na nasprotni strani je nekdanji dr. House, Hugh Laurie, v nekoliko drugačni vlogi, kot smo ga vajeni, v vlogi okorno noseče vodje preiskave pa je Olivia Colman. Vse pa pod taktirko danske režiserke Susanne Bier.


 

Šef (Chef) v Voyo

Priznani kuhar ima dovolj dela v prestižnih restavracijah in šefov, ki zatirajo njegovo kreativnost, zato se s tovornjakom za hrano odpravi po Ameriki in med potjo razreši še družinske odnose. Prisrčen film s slastnimi posnetki hrane ni za lačne.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. januar 2017
3313
20. januar 2017
Ne spreglejte na TV: Čudež na reki Hudson, Tabu, Nočni receptor, Šef