NEO – začnimo na začetku in še 7 dni nazaj

Igor Harb in Tamara Harb 20. november 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/neo-clanki-harb-okt19-hero.jpg

NEO je priklopljen, priljubljeni programi zbrani na enem mestu, udobno zleknjeni lahko sedaj pobrskamo po številnih vsebinah, ki so na voljo. A začnimo lepo na začetku, na začetku zgodbe namreč.

Časovni zamik – na začetek vsebine

Ko med brskanjem po kanalih naletiš na odličen film, ki si ga že nekaj časa želiš ogledati, je ta kot nalašč skoraj vedno vsaj na polovici predvajanja. A ne skrbi, na NEO daljincu pritisni gumb OK in tako se ti odpre meni, kjer lahko izbereš ogled filma od začetka. Natančna navodila najdeš v kratkem polminutnem videu spodaj.

Ogled nazaj – do 7 dni

Poleg množice vsebin, ki so vsakodnevno na sporedu, in bogato založenih videotek, NEO omogoča še ogled TV sporeda večine kanalov do 7 dni nazaj. Če imaš čas in nimaš ideje, kaj bi gledal, pobrskaj po tedenski ponudbi programov. S tipko levo brskaš po vsebinah, s tipko navzgor po dnevih. Natančna navodila najdeš v kratkem polminutnem videu spodaj. Ko najdeš pravo oddajo zase, se le še udobno namesti in uživaj.

Nimam časa, kasnejši ogled

Zdelo se ti je, da imaš še dovolj časa, a kaj ko si zmenjen s prijatelji na drugem koncu mesta. Nič hudega, če vsebine na TVju ne utegneš pogledati do konca, NEO si zapomni, kje si ostal. Ogled nadaljuješ kasneje, če želiš, lahko kar na telefonu med vožnjo z avtobusom na drugo stran mesta (razen, če si šofer avtobusa). Med ogledom pritisneš OK in serijo dodaš v Moj izbor. Do nje kadarkoli dostopaš v knjižnici in to na katerikoli napravi, tudi na tablici in v brskalniku računalnika. Natančna navodila najdeš v kratkem polminutnem videu spodaj.

Različne TV vsebine

Če se ti ne svita, kaj natančno bi gledal, veš, pa da je to dokumentarec, pobrskaj med vsemi, ki so na voljo. Pritisni gumb s hiško, izberi kategorije, nato dokumentarec in že lahko izbiraš med množico dokumentarnih vsebin. Natančna navodila najdeš v kratkem polminutnem videu spodaj.

Preprosto do TV sporeda

OK, morda bi si ogledal film tedna, ampak ne veš, kateri je bil ta teden na sporedu. Hitro preveri TV spored, ki ga najdeš na tri preproste načine, z glasovnim ukazom, med ogledom s posebno tipko za TV spored in pa preko gumba s hiško. Natančna navodila najdeš v kratkem polminutnem videu spodaj.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. november 2019
4930
20. november 2019
NEO – začnimo na začetku in še 7 dni nazaj