NEO Igre prinaša nove igre

Tehnik 6. avgust 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/NEO-Igre-avgust-kavcic-avg21-hero.jpg

Opcija NEO Igre je zdaj še boljša. Po novem lahko igrate še šest novih videoiger. Še več zabave! Še več užitkov!

Spodaj vam bomo pokazali teh šest novih videoiger. Gre za super igre, ki se jih, upamo, ne boste tako zelo hitro naveličali.

BLACKSAD: Under the Skin

Ena izmed iger, ki so obogatile opcijo NEO Igre, je pustolovščina BLACKSAD: Under the Skin. Takšne igre, kot je ta, so bile precej popularne v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Če ste nostalgične sorte, BLACKSAD: Under the Skin vsekakor preizkusite. Če jo boste želeli »obrniti«, boste za to potrebovali približno med pet in deset ur.

 

Igra BLACKSAD: Under the Skin zna igralca posrkati vase z zanimivo zgodbo in dobrimi dialogi. Nam pri Tehniku je ta igra všeč. Verjamemo, da bo tudi vam.

Garfield Kart Furious Racing

Garfield Kart Furious Racing je dirkaška igra, v kateri najdemo slavnega mačka Garfielda in njegovo druščino. Če ste radi igrali igre Mario Kart (oziroma jih še vedno), priporočamo, da preizkusite tudi to. Igra Garfield Kart Furious Racing namreč prinaša podobno arkadno dirkanje, polno vragolij in zanimivih pripetljajev.

 

Igra Garfield Kart Furious Racing omogoča tudi večigralski način igranja. Tako se boste lahko v njej pomerili s kom od svojih bližnjih.

God's Trigger

Igra God's Trigger je bila s strani igričarjev precej dobro sprejeta. V tej precej krvavi akcijski igri se je treba spopasti s številnimi sovražniki in se umikati oviram.

 

Pogled na dogajanje v tej igri je nekoliko drugačen, kot smo pri igrah vajeni. Kamera je postavljena v ptičjo perspektivo. Igralnost pri tej igri je dobra in intenzivna. Vedno se kaj dogaja.

Robin Hood: Country Heroes

Igra Robin Hood: Country Heroes je bolj umirjena kot God's Trigger. Z ljubko risankasto grafiko in slavnim lokostrelcem Robinom Hoodom vam lahko ponudi kar nekaj igričarskih užitkov.

 

Rune Lord

Ste se v otroštvu radi igrali igro štiri v vrsto? Če ja, vam priporočamo, da preizkusite Rune Lord. Gre za videoigro, ki ima sicer drugačna pravila kot štiri v vrsto, a v osnovi je podobna.

 

Igra Rune Lord je morda res precej preprosta, a kljub preprostosti igričarja hitro zasvoji. Ko jo začnemo igrati, sta dve uri hitro mimo. Ne recite, da vas nismo opozorili.

WRC 7 World Rally Championship

WRC 7 World Rally Championship je zabavna dirkaška igra, ki je precej bolj realistična kot prej omenjena Garfield Kart Furious Racing.

 

V igri WRC 7 World Rally Championship najdemo uradne avtomobile in voznike iz svetovnega prvenstva v reliju. Dirkamo lahko na različnih podlagah. Skratka, gre za zanimivo avtomobilistično igro, ki jo navdušenci nad visokimi hitrostmi le preizkusite. Verjamemo, da vam bo všeč.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
6. avgust 2021
5746
6. avgust 2021
NEO Igre prinaša nove igre