NEO Igre vam prinaša še šest odličnih videoiger

Tehnik 29. april 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/NEO-IGRE-APRIL-KAVCIC-APR21-hero.jpg

V Telekomu Slovenije se trudimo, da vam ob uporabi naše nove programske opcije NEO Igre ni dolgčas. Zato smo zdaj vanjo dodali še šest videoiger, ki vam lahko prinesejo veliko zabave in napetih trenutkov.

Dodali smo naslednje: LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues, LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, DiRT 4, Ethan: Meteor Hunter, Dino Dini's Kick Off in F1 Race Stars. Več o tem, za kakšne igre gre in kako so videti, pa spodaj.

Katere videoigre so vam na voljo v NEO Igrah, si lahko ogledate na tej povezavi. Kar je pri vsem skupaj najboljše – te igre lahko igrate brez igralne konzole. Potopite se v zabavni svet videoiger s pomočjo naše programske opcije NEO Igre.

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues je res zabavna videoigra, ki združuje kocke LEGO in franšizo Indiana Jones. Če radi igrate tretjeosebne akcijske videoigre, hkrati pa imate radi tudi omenjene kocke oziroma franšizo, je ta igra morda idealna za vas.

 

Videoigra LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues nas pri Tehniku ne razočara. Ima prikupno grafiko, ki lepo sovpada z zgodbo oziroma vsebino, ki jo prikazuje. Tudi igralnost je odlična.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Če vam bo LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues všeč, vam bo všeč tudi LEGO Indiana Jones: The Original Adventures, ki ima podobno vsebino in igralnost. V LEGO Indiana Jones: The Original Adventures lahko zajahate slona, plezate, skačete, se bojujete z nasprotniki in se vozite z motorjem. Tudi v tej igri vam ne bo dolgčas.

 

DiRT 4

Videoigre DiRT že vse od leta 2007, ko je izšla prva, navdušujejo ljubitelje hitrosti. Do danes se je zvrstilo kar nekaj teh iger, med drugim je prišla tudi DiRT 4, ki jo lahko sedaj preizkusite v NEO Igrah.

 

V Igri DiRT 4 se boste lahko s hitrimi avtomobili zapodili po makadamskih poteh in asfaltnih cestah ter uživali v veliki hitrosti. Če radi igrate tovrstne igre, vam DiRT 4 vsekakor priporočamo. Ta igra vas bo zadovoljila tako po grafični plati kot igralnosti. Pa srečno vožnjo!

Ethan: Meteor Hunter

Če ste radi igrali legendarne igre Super Mario, vam priporočamo, da preizkusite Ethan: Meteor Hunter. Gre za igro, ki seveda ni popolnoma enaka igram Super Mario, se jo pa igra na podoben način kot nekatere iz tiste franšize.

 

V igri Ethan: Meteor Hunter se izogibate preprekam, ki vam pridejo naproti. Vas pa ta igra postavi tudi pred posebne izzive, ki zahtevajo premišljene poteze. Verjamemo, da vam ne bo dolgčas.

Dino Dini's Kick Off

Nogometni navdušenci lahko v NEO Igrah zdaj igrate Dino Dini's Kick Off. Gre za igro nogometa, ki spominja na legendarne videoigre Sensible Soccer, ki so bile zelo priljubljene v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

 

Že res, da Dino Dini's Kick Off nima tako napredne grafike kot na primer FIFA 21 ali pa eFootball PES 2021, vseeno pa gre za zabavno igro. Zaradi oznake PEGI 3 je primerna tudi za zelo majhne otroke.

F1 Race Stars

F1 Race Stars je še ena dirkaška igra, ki smo jo uvrstili v NEO Igre. Ta igra je precej arkadna, tako da ne pričakujte kakšnih zelo realističnih voženj. Nadejajte pa se zabavnih voženj.

 

Če si želite nekoliko resnejše videoigre z dirkalniki formule 1, predlagamo, da preizkusite F1 2018. Tudi to najdete v NEO Igrah.

Naj za konec še omenimo, da pri Telekomu Slovenije prodajamo tudi igralne konzole in številne druge igričarsko usmerjene izdelke. Če bi si jih radi pogledali, si jih lahko v razdelku GAMING v naši E-trgovini.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. april 2021
5638
29. april 2021
NEO Igre vam prinaša še šest odličnih videoiger