NEO priporoča: Uspeh

Igor Harb in Tamara Harb 11. januar 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/uspeh-hbo-harb-jan19-hero.jpg

Telekomova nova generacija televizije NEO je prinesla povsem drugačno izkušnjo gledanja vsebin na televiziji in drugih napravah, ki omogoča še večjo in lažjo izbiro filmov in serij ter še preprostejše spremljanje športnih dogodkov in novic. Pri več sto programih, 7-dnevni možnosti ogleda nazaj in pestri ponudbi videotek je NEO orodje, ki ponudi lažji fokus na tisto, kar želimo gledati in preprost dostop prek celega nabora naprav, na Tehniku pa smo vam pripravili priporočila vsebin, ki jih ta teden ne smete zamuditi.

Najbolj vroče ta hip: Uspeh (HBO GO)

Prva HBO-jeva serija iz naše regije je triler, ki se odvija v Zagrebu, kjer se skupina naključnih ljudi zaplete v umor in z organiziranim kriminalom. Vseh 6 epizod je režiral oskarjevec Danis Tanović, v vlogi enega od negativcev pa nastopi tudi Borut Veselko. Nove epizode so na sporedu ob nedeljah, v videoteki HBO GO pa je že celotna sezona (če uporabljate NEO, je to za vas pravzaprav vseeno).


 

Filmska uspešnica: Maščevalci: Brezmejna vojna (HBO)

Največji film lanskega leta združi vse superjunake Marvelovih filmov, od Iron Mana do Varuhov galaksije, Thora in Črnega panterja v boju proti vesoljskemu zlobnežu Thanosu. Zaključek poslednjega epskega spopada pusti številna odprta vprašanja, ki jih bo dalo nadaljevanje Končna igra, ki pride v kino aprila.


 

Kulturna vrednost: Krožna cesta (POP TV)

Priredba klasičnega romana Richarda Yatesa se ponaša z zvezdniško zasedbo na čelu z Leonardom DiCapriem, Kate Winslet in Michaelom Shannonom. Zgodba je postavljena v ZDA v začetek šestdesetih, kjer se na videz srečno poročena April in Frank počutita vse bolj ujeta v predmestni idili in skušata najti pot naprej. (7-dnevni ogled nazaj do nedelje, 13. 1. ob 23.35)


 

Akcijski presežek: Misija: Nemogoče – Izpad (DKino)

Najboljši akcijski film lanskega leta smo v Tehniku že izpostavili, ko je prišel v kino, vsekakor pa je vreden ogleda tudi na domačem televizorju. Če imate novejši model z ločljivostjo 4K/UHD, HDR in podobnimi lastnostmi, ne pozabite izklopiti glajenja gibanja (motion smoothing), saj ta tehnična rešitev dejansko kvari kakovost slike visoko produkcijskih filmov kot je ta. Več o tem pa Tom Cruise in režiser filma Christopher McQuarrie:


 

Smeh zagotovljen: Sodobna družina (vse sezone, HBO in FOX)

Sodobna družina je že celo desetletje ena najbolj priljubljenih komedij, ki tudi v deseti sezoni ni izgubila smisla za humor. Serija spremlja pisano in raznoliko razširjeno družino Pritchett-Dunphy-Tucker, ki jo sestavljajo patriarh Jay z mlado ženo Glorio in njegova otroka iz prvega zakona Claire in Mitchell, vsak s svojo družino. Lahkotna komedija, ki je zaznamovala desetletje. Sedma sezona je na FOXu, prvih devet sezon pa najdete na HBO GO. Če imate NEO, je to vseeno, saj boste vse našli na enem mestu: preprosto pritisnite gumb z mikrofonom in recite: »Sodobna družina«.


 

Otroški park: Razbijač Ralph (HBO)

V kino je ravno prišel Ralph ruši internet: Razbijač Ralph 2, ki kaže, da bo ena največjih januarskih uspešnic. Pred odhodom v kino si še hitro oglejte prvi del, ki tudi 6 let kasneje deluje povsem sveže in zabavno.


 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. januar 2019
4391
11. januar 2019
NEO priporoča: Uspeh