Nepogrešljivi pripomočki v poletnih dneh

Tehnik 30. junij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/PRIPOMOCKI-POLETNIH-DNI-KAVCIC-JUN21-hero.jpg

Poletje je ponovno tu. Tudi letošnjega si lahko popestrimo na različne načine. Med drugim tudi s kakšnim novim zanimivim izdelkom. Pri Tehniku smo za vas spodaj priporočili nekaj super izdelkov, ki lahko postanejo vaš nepogrešljiv pripomoček v letošnjem poletju.

Vse spodnje izdelke lahko kupite pri Telekomu Slovenije. Prva dva samo v programu zvestobe, zadnja dva pa izven tega programa.

Naj bo letošnje poletje vaše najboljše poletje doslej!

Žar na oglje Napoleon PRO22K-LEG-2

Poletje je idealen čas za piknike in peko na žaru. Pri Telekomu Slovenije lahko zdaj kupite odličen žar na oglje Napoleon PRO22K-LEG-2, s pomočjo katerega lahko priredite nepozaben piknik z izjemno okusno hrano in tako razveselite sebe ter svoje bližnje.

 

Napoleon PRO22K-LEG-2 je po našem mnenju zelo dober žar. Ponaša se s kakovostnimi materiali, tako da ga lahko uporabljamo leta in leta.

Ta žar je opremljen z dvema kolesoma. To je še kako dobrodošlo, saj ga zaradi tega lahko relativno enostavno premaknemo z enega dela vrta na drugega. Opremljen je tudi z rešetko iz litega železa, merilnikom temperature, difuzorjem iz nerjavečega jekla in ročajem, ki se ne segreva.

Vas pa vabimo, da si na tej povezavi ogledate še druge žare, ki so vam na voljo pri Telekomu Slovenije.

Športna kamera GoPro HERO9 Black

Marsikdo izmed nas želi zanimive pripetljaje, ki se zgodijo med poletjem, ujeti tudi v objektiv kamere oziroma fotoaparata. Tako jih je mogoče pozneje lažje podoživeti. Seveda te pripetljaje lahko ujamemo s pametnimi mobiteli. Ti imajo danes že precej napredne kamere. Lahko pa jih tudi z namenskimi kamerami, ki se dostikrat še bolje izkažejo.

Če ste avanturist oziroma športnik, vam priporočamo kamero GoPro HERO9 Black. Ta se po našem mnenju zares odlično obnese na terenu in verjamemo, da bi bili z njo zadovoljni tudi vi. Z njeno pomočjo lahko zanimive trenutke v letošnjem poletju ujamete tako, kot temu pritiče.

 

S kamero GoPro HERO9 Black je mogoče delati videoposnetke v ločljivosti kar 5K. Ostrina je torej lahko odlična. Kamera lahko naredi tudi fotografije v ločljivosti 20 MP. Ima pa tudi kar dva zaslona. Enega spredaj in enega zadaj. Eden izmed zaslonov je lahko v veliko pomoč ljubiteljem selfijev.

Podjetje GoPro velja za zelo uveljavljenega proizvajalca kamer. Doslej je izdalo veliko odličnih kamer in HERO9 Black je ena izmed njih.

Pametni avtopolnilec nonda ZUS USB (ZU33BKRN)

Avtopolnilci lahko pridejo vse leto zelo prav. Tudi poleti. Zaradi njih je manjša verjetnost, da nam bo mobilna naprava prenehala delovati, ko smo zdoma. Pri Telekomu Slovenije vam je ta hip na voljo zelo dober avtopolnilec, in sicer nonda ZUS. Ta avtopolnilec je naprednejši od marsikaterega drugega.

 

Avtopolnilec nonda ZUS se lahko pohvali s tem, da zna precej hitro polniti naprave. To je vsekakor še kako dobrodošlo. Ker ima dvoja vrata, lahko vanj priklopimo tudi dve napravi hkrati.

Avtopolnilec nonda ZUS pa ne zna samo polniti mobilnih naprav. Ob pomoči posebne mobilne aplikacije, ki si jo lahko naložimo na mobilno napravo, nam lahko tudi pove, kjer natanko se nahaja naš avtomobil. To je lahko zelo uporabno, ko avtomobil pustimo na nekem parkirnem mestu in ga ne najdemo. Takrat lahko odpremo omenjeno aplikacijo in ta nam skupaj z avtopolnilcem pokaže, kje se nahaja avtomobil.

V omenjeni aplikaciji lahko nastavimo tudi časovnik za parkirišče in nas opomni deset minut pred iztekom nastavljenega časa.

Spignovo dvojno stojalo (AMP02797)

Za konec priporočamo še Spignovo dvojno stojalo za pametne ure Apple Watch in pametne mobitele iPhone. S tem stojalom se lahko polni omenjene naprave.

 

Združljivo je z originalnima Applovima polnilcema, ki pa nista priložena. Vsekakor lahko uporabnikom Applovih naprav pride zelo prav.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
30. junij 2021
5706
30. junij 2021
Nepogrešljivi pripomočki v poletnih dneh