Neverjetno priljubljena igra Fortnite prihaja na Android

Tehnik 24. maj 2018
/PublishingImages/fortnite-maj18-hero.jpg

Ste že slišali za igro Fortnite? Gre za neverjetno priljubljeno strelsko igro, ki je navdušila številne igričarje po vsem svetu. Igra sicer na področju grafike ne blesti tako zelo kot večina drugih sodobnih iger, vseeno pa navdušuje s svojo igralnostjo. Fortnite je bila doslej na voljo za številne platforme, po novem pa bo še za eno novo.

Razvijalci so napovedali, da bo Fortnite na voljo tudi za Android. Sicer niso povedali, kdaj natanko bo igra na voljo na Androidu. Pravijo, da ciljajo na letošnje poletje.

 

Igra Fortnite je ta hip na mobilnih napravah že na voljo. Ta trenutek jo lahko igrate na mobilnih napravah z logotipom ogrizenega jabolka, torej na Applovih. Fortnite je obenem na voljo tudi na osebnih računalnikih (PC in Mac) in na nekaterih konzolah (PlayStation 4 in Xbox One).

Razvijalci so obenem napovedali še nekaj novitet, ki prihajajo v Fortnite. Igra bo po novem nudila grafične izboljšave in možnost glasovnega klepetanja na mobilnih napravah, obenem pa bo na mobilnih napravah zavzela manj prostora.

Vir: epicgames.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. maj 2018
4030
24. maj 2018
Neverjetno priljubljena igra Fortnite prihaja na Android