Nokia Edge

Tehnik 5. maj 2017
/PublishingImages/nokia-edge-hero.jpg

Zanesenjaki iz spletne strani TechConfigurations so naredili zelo zanimiv koncept mobitela znamke Nokia z imenom Edge (na naših slikah je Nokia 6). Kako ta izgleda, si lahko pogledate v spodnjem videu. Moramo reči, da njihova konceptna Nokia Edge izgleda zares izjemno in želimo si, da bi jo Nokia in HMD videla in bi v bližnji prihodnosti ponudila takšen oziroma podoben mobitel.

 

Konceptna Nokia Edge se ponaša z zares atraktivno zunanjostjo. Na njenem tankem zunanjem delu se nahaja 5,7-palčni AMOLED zaslon, ki je ukrivljen na levi in desni strani, ter kameri z 12 in 24 MP. Fizičnega gumba Domov, tako kot Galaxyja S8 in G6, ta konceptna Nokia Edge na sprednji strani nima. Mobitel ima tudi, seveda zgolj teoretično, 8-jedrni procesor Snapdragon, 6 GB RAM pomnilnika in 64 oziroma 128 GB internega spomina.

Roko na srce, zdi se nam povsem mogoče, da bi Nokia in HMD ponudila tako vrhunski mobitel, kot je tale konceptni. Verjamemo, da če bi ga ponudila, da bi bila z njim zelo uspešna in bi zagotovo zelo močno konkurirala novima Galaxyjema S8 in ostalim težkokategornikom, ki so ta hip na trgu.

Vira: Hmdglobal.com, youtube.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. maj 2017
3434
5. maj 2017
Nokia Edge
Android