Nokia predstavila roza lak za nohte v barvi Lumie 900

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/Nokia_Lumia_900-pink_manicure.jpg
Nokia Lumia 900 v roza barvi? Ja, a žal trenutno le v ZDA, pri le enem izmed operaterjev. Verjetno ni težko uganiti, na koga Nokia s tem posebnim telefonom cilja. Te dni so namreč predstavili tudi posebno serijo laka za nohte "Nokia Lumia Pink", ki se ujema z ekskluzivno roza različico trenutno najzmogljivejšega Windows Phone telefona.Nokia Lumia 900 v roza barvi in lak Nokia Lumia Pink

No, morda pa je širitev v svet kozmetike lahko rezervni načrt za Nokio, ki jim pri prodaji telefonov zadnje čase ne gre najbolje. Sedaj vse stavijo predvsem na serijo telefonov Lumia z Microsoftovim operacijskim sistemom Windows Phone 7, ki mu navkljub dovršeni uporabniški izkušnji še ni uspelo pridobiti večjega tržnega deleža in ogroziti vladavine Androida in iOS-a.

Zato niti ni presenečenje, da želi Nokia zanimanje uporabnikov oz. v tokratnem primeru predvsem uporabnic privabiti na neobičajne načine. Tako bosta roza Nokia Lumia 900 in pripadajoč lak za nohte te dni gostovala v večjih ameriških mestih, kjer bo priznana umetnica manikure nudila brezplačno urejanje nohtov. V Lumia roza barvi, seveda.

Manikura z roza barvo telefona Nokia Lumia 900

Moram priznati, da mi je ideja o laku za nohtke v barvi telefona kar všeč. Sama bi sicer raje kot Lumia roza videla Lumia modro, a Nokia zaenkrat še ni razkrila načrtov o širitvi svoje kozmetične linije. Škoda je tudi to, da se (vsaj zaenkrat) laka Lumia izven promocije ne bo dalo dobiti v prosti prodaji. Lahko pa seveda na svojem Windows Phone telefonu nastaviš roza ploščice Live Tiles.

Več o sami promociji in roza Lumii lahko izveš v spodnjem videu.

Kaj pravite, drage punce, bi nosile lak v barvi svojega telefona? Morda lahko z dovolj navdušenim odzivom spodbudimo še našo Nokio, da pripravi kaj podobnega ;)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
386
24. september 2013
Nokia predstavila roza lak za nohte v barvi Lumie 900
Windows Phone 7