Nova Nokia 7.3 prikazana z različnih zornih kotov

Tehnik 5. oktober 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/nokia34-kavcic-okt20-hero.jpg

Mobiteli znamke Nokia niso več tako v ospredju, kot so bili včasih. A se ne predajajo. HMD, ki skrbi za njihov razvoj, še naprej pošilja na trg nove modele. Kmalu lahko pričakujemo, da bo v prodaji ponudil model Nokia 7.3, ki se je te dni znašel na številnih posnetkih.

Posnetke Nokie 7.3 sta objavila tviteraš Steve Hemmerstoffer in spletna stran IPEE World. Ti posnetki novinca zares podrobno prikažejo. Ogledate si jih lahko na tej povezavi (na fotografijah v tem članku je Nokia 3.4).

 

Omenjeni posnetki kažejo na to, da ima Nokia 7.3 na zadnjem delu okrogel modul za kamere, v katerem so štiri kamere. Na zadnjem delu je tudi videti bralnik prstnih odtisov. Na sprednjem delu pa se nahaja zaslon, ki ima v levem zgornjem kotu luknjo za kamero. Na zunanjem delu lahko najdemo tudi 3,5-milimetrski vhod za slušalke. Tega marsikateri sodobni mobitel nima več.

Sodeč po pisanju spletne strani IPEE World ima Nokia 7.3 6,5-palčni zaslon z ločljivostjo Full HD+, dimenzije približno 165,8 x 76,3 x 8,2 mm in plastični zadek. Nokia 7.3 je očitno zelo spodoben mobitel. Kako dobro se bo prodajal, pa bo verjetno odvisno predvsem od cene.

Viri: Ipeeworld.com, Twitter.com, Hmglobal.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. oktober 2020
5384
5. oktober 2020
Nova Nokia 7.3 prikazana z različnih zornih kotov