Novi iPhone SE je dokazano precej trpežen

Tehnik 4. maj 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/iphone-se1-kavcic-apr20-hero.jpg

Znani YouTuber Zack Nelson s kanala JerryRigEverything je preizkusil, kako trpežen je Applov novi mobitel iPhone SE, ki je bil predstavljen nedavno. Po njegovih testih lahko rečemo, da je mobitel precej trpežen.

Zack je s svojimi testi dokazal, da je sprednji del novega iPhona SE zelo solidno odporen na praske. Zack je dokazal tudi, da je konstrukcija mobitela precej trdna, saj ga ni mogel prelomiti z golimi rokami. Na račun mobitelov iPhone 6 in iPhone 6 Plus je moral Apple pred leti poslušati številne kritike, ker sta se ob določenih pritiskih prehitro ukrivila. Pri Applu so te kritike vzeli resno in dokaz za to je tudi novi iPhone SE, ki je očitno trden.

 

Zacka sicer nekoliko moti, da Apple pravi, da je steklo, ki je pri novem iPhonu SE postavljeno čez zadnjo kamero, iz safirja. YouTuber je pokazal, da se to steklo pri novem mobitelu ne bori tako dobro proti praskam, kot bi se moral pravi safir.

Spodaj si lahko ogledate video, v katerem Zack preizkuša trpežnost novega iPhona SE.

 

Pri Telekomu Slovenije novi iPhone SE prodajamo. Naročilo zanj lahko oddate tukaj. O tem, kakšen ta mobitel je, smo nedavno pisali tudi pri Tehniku.

Vira: Youtube.com, Apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. maj 2020
5169
4. maj 2020
Novi iPhone SE je dokazano precej trpežen
iOS