Novi paketi Mobitel Neomejeni in Mobitel Net

Tehnik 3. marec 2014
/PublishingImages/paketa-hero.jpg

Za vas, ki redno spremljate družbena omrežja, brskate po spletu, komunicirate prek različnih aplikacij, delite fotografije in nasploh vzdržujete stike s prijatelji, družino in sodelavci smo za brezskrbno komuniciranje pripravili vrhunske pakete Mobitel Neomejeni A, B, C in D. Namenjeni so vsem, ki radi neomejeno komunicirate prek klicev in sporočil SMS/MMS, prenos podatkov pa želite prilagoditi svojim potrebam.

  • Paket Mobitel Neomejeni A za 19 evrov na mesec nudi neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS v vsa slovenska omrežja.
  • Paket Mobitel Neomejeni B za 23 evrov mesečno omogoča neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS ter 512 MB prenosa podatkov.
  • Paket Mobitel Neomejeni C za 29 evrov na mesec poleg neomejenih klicev in pošiljanja sporočil SMS/MMS omogoča še 3 GB prenosa podatkov. S Kuponom ugodnosti za pakete Mobitel, ki velja v promocijskem obdobju do 31. 3. 2014, je paket Mobitel Neomejeni C še posebej ugoden, 23 evrov na mesec.
  • Popolna novost na slovenskem trgu pa je prvi resnično neomejen paket, paket Mobitel Neomejeni D, ki omogoča brezmejno komunikacijo že za 39 evrov na mesec ter vključuje tako neomejen prenos podatkov kot neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS v vsa slovenska omrežja.

 


Tistim, ki kličete manj, več pa uporabljate podatkovni prenos (komunicirate prek Whatsappa, Skypa, ali Viberja in ste nenehno v stiku z aktualnimi vsebinami na Facebooku, Vimeu, Youtubeu ter drugih družbenih omrežjih), ob tem pa še vedno precej komunicirate prek SMS/MMS sporočil, priporočamo nova paketa Mobitel Net za najboljšo izkušnjo komuniciranja v najhitrejšem omrežju LTE 4G.

  • Paket Mobitel Net neomejeni omogoča neomejeno pošiljanje sporočil in neomejen prenos podatkov v najhitrejšem omrežju LTE 4G, hkrati pa vključuje še 100 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja za 29 evrov mesečno.
  • Paket Mobitel Net 2 GB vključuje 100 minut klicev v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil ter 2 GB prenosa podatkov za 17 evrov na mesec.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. marec 2014
1977
7. marec 2014
Novi paketi Mobitel Neomejeni in Mobitel Net
Android, BlackBerry OS, iOS, Windows Phone 8, Symbian