Novi pregibni Samsungi že 10. avgusta?

Tehnik 28. julij 2022 Čas branja članka: 1 min
/PublishingImages/samsung-unpacked-tehnik-jul22-hero.jpg

Samsung je za 10. avgust napovedal dogodek Unpacked, na katerem bo po pričakovanjih predstavil nove telefone. Glede na to, da so svoje vodilne modele Galaxy S22 predstavili že v začetku leta in da so takrat predstavili tudi nove tablice, analitiki ocenjujejo, da bodo na avgustovskem dogodku »odpakirali« novo generacijo pregibnih telefonov Z Flip in Z Fold. Nenazadnje, so aktualne modele prav tako predstavili lani poleti.

Po pričakovanjih analitikov bo prihajajoči Samsung Galaxy Z Flip 4 imel nekoliko boljšo baterijo in nekoliko večji zunanji zaslon, ki pa bo še zmeraj kvadratne oblike. Samsung Galaxy Z Fold 4 naj bi imel bolj ali manj enako obliko kot predhodnik, a se bo – tako kot Flip 4 – ponašal z novimi procesorji, več pomnilnika in izboljšanim fotoaparatom. Analitiki pa si niso edini, ali bo Samsung pri Fold 4 končno uvedel tudi pisalo S Pen.

Poznavalci omenjajo tudi možnost predstavitve nove generacije ure Samsung Galaxy Watch 5, ki bi po lanskem prehodu nazaj na Google Wear OS, pridobila predvsem izboljšave v senzorjih, trajanju baterije in novih barvnih različicah. Prav tako bi Samsung lahko predstavil brezžične slušalke Galaxy Buds Pro 2, saj so lani poleti predstavili novo generacijo »običajnih« slušalk, tako da bi zdaj lahko bil čas za nadgradnjo Pro.

 

Dogodek Samsung Unpack bo potekal 10. avgusta, po predstavitvi pa bomo na Tehniku poročali o vseh podrobnostih ter o tem, kdaj bodo odpakirani izdelki na voljo v > E-trgovini Telekoma Slovenije.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
28. julij 2022
5966
28. julij 2022
Novi pregibni Samsungi že 10. avgusta?