Novi TViN – idealen za nogometne navdušence

Tehnik 19. avgust 2014
/PublishingImages/cover_uefa_stadion.jpg

Najboljša nogometna izkušnja je z letošnjo sezono še boljša!

TViN, televizija, k jo lahko spremljate vedno in povsod, je v zadnjem času doživela kar nekaj osvežitev – tako v svoji spletni različici, kot tudi v aplikacijah za mobitele in tablice. Poleg tega, da lahko več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov na TViN-u spremljate v živo, imate sedaj na voljo tudi ogled nazaj. Pri programih, kjer pravice to omogočajo (in takih je kar precej), so vam namreč sedaj na TViN-u za ogled na voljo tudi pretekle oddaje zadnjih 72 ur, ki si jih lahko ogledate takrat, ko vam to najbolj ustreza. Ne več novost, a vseeno zelo dobrodošla funkcija, pa je tudi TViN Shramba, ki ponuja kar 5 GB (v kombinaciji z nekaterimi Samsung tablicami celo 100 GB) brezplačnega oblačnega prostora za vaše datoteke, mobilne aplikacije pa podpirajo tudi samodejno nalaganje slik na varno v oblak.

Novi TViN – idealen za nogometne navdušence  

TViN pa je od letos še boljši tudi za vse, ki spremljate UEFA Ligo prvakov »on the go«. Glede na to, da poteka zadnji krog kvalifikacij za to najprestižnejše klubsko tekmovanje na svetu, je priložnost odlična. Možnost ogleda več kot 130 tekem v živo in možnost, da si sami izberete, katero izmed tekem želite gledati, nista novosti, smo pa poenostavili in bolj pregledno zastavili ogled vrhuncev tekem v arhivu. Tam lahko spremljate le vrhunce ene tekme ali na časovnici izberete cel krog UEFA Lige prvakov in si dogajanje z vseh prizorišč zavrtite povsem po svoje. Na novo pa smo postavili tudi obvestila o dogajanju na ostalih tekmah, med tem ko spremljate svoj najljubši klub.

Novi TViN – idealen za nogometne navdušence  

Seveda TViN še vedno ponuja tudi vse obstoječe prednosti ogleda UEFA Lige prvakov, kot je ogled v visoki ločljivosti, statistike vseh tekem in seveda arhiv vrhuncev in celotnih tekem iz preteklih krogov in sezon. Za vse, ki nogomet še vedno raje spremljate v udobju domače televizije, pa vrhunsko nogometno izkušnjo poleg TViN-a ponuja tudi SiOL TV na kanalu 500, kjer ste prav tako deležni večine bonbončkov, ki jih med ogledom tekem ponuja TViN.

TViN Aplikacije
TViN.si, Android, iOS, Windows Phone

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. avgust 2014
2162
5. september 2014
Novi TViN – idealen za nogometne navdušence
Android, iOS, Windows Phone 8