Ob nakupu slušalk FreeBuds 4 ali tablice MatePad 11 do super darila

Tehnik 12. avgust 2021 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/freebuds-matepad-kavcic-avg21-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj izdelkov od kitajskega proizvajalca zabavne elektronike Huaweija. Med drugim tudi njegove slušalke FreeBuds 4 ter tablico MatePad 11, ki bi ju ta hip še posebej priporočili. Prvič zato, ker gre za kakovostna izdelka. Drugič pa zato, ker lahko tistim najhitrejšim kupcem prineseta tudi uporabno darilo.

Ob nakupu slušalk FreeBuds 4 pri Telekomu Slovenije prvih šestnajst kupcev prejme kot darilo športno zapestnico Huawei Band 6. Tudi kupci tablice MatePad 11 lahko dobijo uporabno darilo. Najhitrejših deset kupcev te nove tablice v času prejemanja prednaročil prejeme brezžično magnetno tipkovnico in pisalo Huawei. Ta tablica bo sicer kupcem pri Telekomu Slovenije dostavljena po 23.8. 2021.

Vsi zainteresirani lahko omenjena izdelka kupite na spodnjih naslovih:

 • FreeBuds 4
 • MatePad 11

 • Slušalke FreeBuds 4 so bile v času pisanja tega članka pri Telekomu Slovenije na voljo v srebrni ter beli varianti. V obeh izgledajo zares fantastično. Izgled slušalk seveda je pomemben, a hitro lahko zvodeni, če zvok ni dober. Slednji je po našem mnenju pri FreeBuds 4 zelo dober. Slušalke FreeBuds 4 se med drugim lahko pohvalijo tudi s tehnologijo prilagodljivega ujemanja ušes. Vsekakor gre za zelo zanimive slušalke.

   

  Tablični računalnik MatePad 11 je zaradi svoje dobre prenosljivosti in relativno velikega zaslona lahko dobro poslovno orodje, ko smo na terenu. Še posebej, če se ga uporablja z namenskim pisalom in fizično tipkovnico. Vgrajen ima 27,43-centimetrski zaslon z ločljivostjo 2560 x 1600 slikovnih točk. To pomeni, da je slika pri njem kar precej ostra. Za izvajanje videokonferenc ter izdelavo selfijev ima na sprednji strani zelo solidno kamero z 8 MP. Eno kamero s 13 MP pa najdemo tudi na zadnjem delu. Tablični računalnik MatePad 11 ima samo 0,72 cm debeline ter 460 g teže. To sta podatka, ki kažeta na to, da je zelo dobro prenosljiv. Vsekakor ga priporočamo.

   


  Nalaganje vsebine
  © 2021 Telekom Slovenije
  12. avgust 2021
  5750
  12. avgust 2021
  Ob nakupu slušalk FreeBuds 4 ali tablice MatePad 11 do super darila