Odlična decembrska darila srednjega cenovnega ranga

Tehnik 22. december 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/darila3-kavcic-dec20-hero.jpg

Pri Tehniku smo nedavno objavili članek, v katerem smo podali nekaj predlogov izdelkov, ki so primerni za decembrsko darilo. Predlagani izdelki iz tistega članka so nižjega cenovnega razreda. V tem članku pa vam bomo podali še nekaj dodatnih predlogov izdelkov, ki so primerni za obdaritev. Tokratni izdelki so srednjega cenovnega razreda. Pri nas ste jih lahko v času pisanja tega članka kupili po ceni do 110,4 EUR, kolikor je stal najdražji.

Brezžične slušalke Galaxy Buds (SM-R170)

Prvi izdelek, ki ga priporočamo, so Samsungove brezžične slušalke Galaxy Buds. Te slušalke se ponašajo z odličnim zvokom in atraktivnim dizajnom, hkrati pa tudi niso pretirano drage. Verjamemo, da bi jih bil vesel marsikdo, če bi jih prejel v dar v teh dneh.

 

Slušalke Galaxy Buds so bile predstavljene februarja prejšnje leto. Gre torej za nekoliko starejše slušalke, ki pa se nam zdijo tudi danes vredne nakupa. Pri nas lahko sicer kupite še novejše Samsungove brezžične slušalke iz družinice Galaxy Buds, in sicer Galaxy Buds Live. So pa te že nekoliko višjega cenovnega razreda.

Smučarsko središče LEGO

Če nameravate obdariti mlajšo osebo, vsekakor razmislite o nakupu kock LEGO. Te so lahko tudi danes odlično darilo. Pri nas lahko kupite številne pakete kock LEGO. Med drugim tudi paket, s katerim lahko sestavite smučarsko središče.

 

Omenjeni komplet se nam zdi primeren za trenuten čas. Vsekakor pa predlagamo, da si na tej spletni povezavi ogledate še druge pakete kock LEGO. Morda boste našli kakšnega, ki se vam bo zdel še primernejši za darilo.

Kavni aparat Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31

Če imate v družini ali med prijatelji ljubitelja kave, mu lahko poklonite kavni aparat. Če ga še nima, ga bo, verjamemo, zelo vesel. Pri nas prodajamo več takšnih aparatov. Eden zanimivejših, ki jih prodajamo, je Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 , ki ga vsekakor priporočamo.

 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 zna pripravljati odlične napitke. Uporabnik lahko izbira velikosti napitkov z zaslonom na dotik, ki se nahaja na aparatu.

Omenjeni kavni aparat se ponaša z atraktivnim dizajnom, tako da se zelo lepo poda v marsikatero kuhinjo. Še en dodaten razlog, da ga kupite.

Videoigra Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Sony je nedavno na prodajne police poslal dve novi igralni konzoli PlayStation 5. Za ti konzoli so že na voljo tudi videoigre. Zelo zanimiva je Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, ki jo prodajamo tudi pri nas. Če vaš bližnji že ima novo konzolo PlayStation 5, je ta igra morda lahko kot nalašč zanj.

 

Videoigra Marvel’s Spider-Man: Miles Morales se ponaša z odlično igralnostjo, polno akcije. Hkrati pa tudi z vrhunsko grafiko, ki izkorišča strojno moč novih konzol PlayStation 5.

Pri nas sicer prodajamo še nekatere druge videoigre. Katere, poglejte na tej spletni povezavi . Prodajali bomo tudi novi konzoli PlayStation 5 (klik, klik ). Žal pa ju, tako kaže, še nekaj časa ne bomo imeli na zalogi. Predvidoma ju bomo dobili po 15. februarju prihodnje leto.

Brezžična igričarska miška SteelSeries Rival 650

Nekateri igričarji videoigre najraje igrajo na osebnih računalnikih. Tudi za takšne imamo izdelke v naši E-trgovini. Med drugim prodajamo odlično brezžično igričarsko miško SteelSeries Rival 650, ki je kot nalašč zanje.

 

Brezžična igričarska miška SteelSeries Rival 650 se lahko pohvali z natančnim sistemom senzorjev. Hkrati pa tudi z ergonomsko obliko, sedmimi gumbi in popolno težo (kupci ob nakupu prejmejo tudi uteži zanjo).

Vabimo vas, da pogledate v našo E-trgovino. V njej boste lahko našli še cel kup drugih izdelkov, ki bi bili lahko primerni za obdarovanje v teh dnevih.

Pri Tehniku vam želimo, da bi lepo preživeli letošnji božič in silvestrovo, četudi ne bosta takšna, kot smo ju bili vajeni v preteklih letih.

Vir: E-trgovina.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. december 2020
5510
22. december 2020
Odlična decembrska darila srednjega cenovnega ranga