Odlična decembrska darila višjega cenovnega razreda

Tehnik 23. december 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/darila2-kavcic-dec20-hero.jpg

December je čas, ko se ljudje zelo pogosto obdarujemo. Spodaj zato podajamo nekaj predlogov izdelkov, ki so lahko odlično darilo v teh dneh. Vsi ti izdelki so višjega cenovnega razreda. Če tako dragih izdelkov ne morete poklanjati, preberite naša sorodna članka, v katerih smo predlagali cenejše izdelke.

Koliko stanejo pri nas spodnji izdelki, izveste na našem spletnem mestu. Kliknite na povezavo, ki smo jo dodali pri njih, in odprla se bo stran, na kateri boste izvedeli ceno in druge informacije.

Mobitel Samsung Galaxy A42 5G

Mobitel Galaxy A42 5G je lahko izjemno darilo v teh dneh. Ta mobitel se lahko pohvali z dobrim razmerjem med kakovostjo in ceno.

 

Galaxy A42 5G ima kakovosten 16,77-centimetrski zaslon, hiter 8-jedrni procesor, 128 GB internega spomina, 4 GB RAM pomnilnika, štiri kakovostne kamere na zadnjem delu, bralnik prstnih odtisov, ki je vgrajen pod zaslon, in podporo za 5G-omrežja. Kot morda že veste, vam pri Telekomu Slovenije že ponujamo 5G-omrežje, tako da je tale mobitel še kako aktualen.

Tablični računalnik Apple iPad 8. generacije

Tablični računalniki ostajajo med nami in verjamemo, da bodo še kar nekaj časa, saj so še vedno priljubljeni. Če bi radi svojega bližnjega v teh dneh razveselili z novo tablico, vam priporočamo nov iPad 8. generacije. Tudi ta tablica za svojo ceno ponuja precej.

 

Tablica iPad 8. generacije ima izjemno zmogljiv čip A12 Bionic, ki je kos marsikateri nalogi. Tablica ima tudi podporo za pisalo Apple Pencil (prve generacije), ki omogoča nove načine uporabe.

Tablični računalnik iPad 8. generacije odlično dopolnjuje Applovo trenutno ponudbo tablic. Če kupujete dražje darilo, vsekakor razmislite o nakupu. Pri nas ga prodajamo tako v WiFi-izvedbi kot tudi v izvedbi s podporo za celična omrežja.

Pametne ure Samsung Galaxy Watch3

Pametne ure so, ko je govora o tehnoloških izdelkih, precej zaznamovale zadnje desetletje. Pri Telekomu Slovenije jih prodajamo zelo veliko. Od tistih manj zmogljivih do bolj zmogljivih, kamor zagotovo spadajo tudi Samsungove Galaxy Watch3. In prav te vam priporočamo, če kupujete dražje darilo.

 

Pametne ure Galaxy Watch3 so polne uporabnih funkcionalnosti. Hkrati imajo tudi zelo atraktiven dizajn, ki tudi ni nepomemben. Na tej spletni povezavi si lahko ogledate, katere ure Galaxy Watch3 prodajamo pri nas in kakšna je njihova cena.

Električni skiro Xiaomi 1S

Električni skiroji so v zadnjem obdobju navdušili Slovenke in Slovence. Prav zato verjamemo, da bi lahko kakšen navdušil tudi vašega bližnjega, če bi mu ga poklonili. Pri Telekomu Slovenije jih prodajamo kar nekaj. Med drugim 1S kitajskega proizvajalca Xiaomi, ki se nam zdi še posebej zanimiv.

 

Električni skiro Xiaomi 1S je težak samo 12,5 kg. Ima do 30 km dosega in 25 km/h maksimalne hitrosti. Premagovanje razdalj je z njim mala malica in čisti užitek. Več o njem pa preberite na našem spletnem mestu.

Televizor Philips 58PUS8505 4K

V hladnejših mesecih se ljudje pogosto zatekamo h gledanju televizorjev. Še posebej letošnjo zimo, ko smo zaradi pandemije še več časa doma. Prav zato verjamemo, da bo vaš bližnji še kako vesel, če mu v teh dneh poklonite nov televizor.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo veliko različnih modelov televizorjev. Med drugim tudi Philipsovega 58PUS8505 4K, ki ga ta hip še posebej priporočamo.

 

Televizor Philips 58PUS8505 4K ima zaslon diagonale 146 cm in ločljivosti 3840 x 2160 slikovnih točk. Ima tudi tehnologijo Ambilight, ki omogoča še več užitkov ob gledanju filmov, nanizank in drugih videovsebin. Gre za televizor, ki za svojo ceno nudi zelo veliko. Nas pri Tehniku je navdušil.

Vir: E-trgovina.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. december 2020
5512
23. december 2020
Odlična decembrska darila višjega cenovnega razreda