Odlična prevozna sredstva za toplejše dni

Tehnik 14. maj 2020 Čas branja članka: 8 min
/PublishingImages/top5-topli-dnevi-kavcic-maj20-hero.jpg

Uporabniki imamo danes na voljo celo vrsto različnih prevoznih sredstev, ki nam omogočajo, da pridemo hitro od točke A do točke B. Tudi pri Telekomu Slovenije prodajamo različna prevozna sredstva in spodaj smo izpostavili nekatera, ki se nam zdijo še posebej zanimiva. Kupite jih lahko v naši E-trgovini.

Glede na to, da živimo v času epidemije koronavirusa Covid-19, vas prosimo, da se pri vožnji s spodnjimi prevoznimi sredstvi čim bolj izogibate lokacijam, kjer bi se potencialno lahko nahajalo veliko ljudi.

Električno treking kolo S-BIKES T50e

Prvo prevozno sredstvo iz naše prodaje, ki ga izpostavljamo, je električno treking kolo S-BIKES T50e. Gre za kolo, ki je namenjeno pripadnicam nežnejšega spola in se odlično obnese pri premagovanju razdalj.

 

Kolo S-BIKES T50e zaradi električne zasnove omogoča lažje premagovanje razdalj. Tako lahko tudi tiste uporabnice z malo kondicije z njim pridejo daleč. Na prvi pogled sicer kolo deluje kot običajno kolo, saj ima odlično skrito baterijo.

Nakup tega kolesa vam lahko prinese dodatne točke Programa zvestobe. Več o tem izveste na našem spletnem mestu.

Električni skiro ECO speed 10X (T10-DDM)

Električni skiroji so sila praktično prevozno sredstvo. Prav nam lahko pridejo še posebej, če živimo v mestih. Na trgu je danes že veliko električnih skirojev in številne prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Za tiste, ki jim za to prevozno sredstvo ni težko odšteti nekaj več denarja, imamo v ponudbi ECO speed 10x. Gre za res izjemen električni skiro, ki pritegne nase številne poglede.

 

Električni skiro ECO speed 10X že navzven kaže, da je vrhunski. Ponaša se z izjemnim hidravličnim vzmetenjem, zaradi katerega imamo med vožnjo občutek, kot bi lebdeli. ECO speed 10X ima kar do 70 km dosega. To je več, kot številni drugi električni skiroji na trgu. Ta izjemen skiro ima tudi tempomat, nastavljive pospeške, nastavljiv sprednji in zadnji pogon in še bi lahko naštevali. Priporočamo ga!

Električni skiro dvosed City e-Cruiser

Izpostavljamo še en zelo zanimiv električni skiro, ki prav tako pritegne številne poglede. To je električni skiro dvosed City e-Cruiser. Ta je dejansko videti že na pol motor, saj ima dva sedeža, precej veliki pnevmatiki in krmilo, ki spominja na tiste pri motorjih.

 

Že res, da električni skiro dvosed City e-Cruiser spominja na motorje, a ne gre tako hitro kot oni. Pelje s hitrostjo do 25 km/h. Ob enem polnjenju pa je zmožen narediti do 40 km po ravnem terenu.

Električni dvokolesnik Xiomi Ninebot Mini

Xiaomi Ninebot Mini je prav posebno prevozno sredstvo, ki pa vseeno omogoča dobro mobilnost. Če potrebujete prevozno sredstvo za urbana središča, bi bil lahko ta električni dvokolesnik ena izmed možnosti.

 

Xiaomi Ninebot Mini ima relativno majhne dimenzije, kar je zagotovo plus. Sposoben je peljati s hitrostjo do 16 km/h, dometa pa ima do 22 km. Vožnja z Ninebotom Mini je nekoliko drugačna, kot ste jo verjetno vajeni, vseeno pa se lahko nanjo navadimo.

Xiaomi Ninebot Mini ni primeren za vsakogar. Maksimalna obremenitev namreč znaša do 85 kilogramov. Verjamemo pa, da tisti, ki si želite posebne vožnje in hkrati ne presegate omenjene teže, nad tem izdelkom ne boste razočarani.

Električni skiro Xiaomi Mi M365

Za konec bi omenili še električni skiro Xiaomi Mi M365. Za svojo ceno ponuja precej. Je tudi prejemnik prestižne nagrade RedDot award »Best of the best« za oblikovalsko odličnost.

 

Električni skiro Xiaomi Mi M365 ima samo 12,5 kg. Razvoje hitrost do 25 km/h, ima do 30 km dosega, sprednjo elektronsko zavoro ABS disk z rekuperacijo energije, zadnjo mehansko disk zavoro in dobre vozne lastnosti.

Upamo, da so vam zgornji izdelki všeč. Vsekakor pa vam priporočamo da si tukaj in tukaj pogledate našo celotno ponudbo prevoznih sredstev.

Vir: E-trgovina.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. maj 2020
5185
14. maj 2020
Odlična prevozna sredstva za toplejše dni