Odlična ugodna decembrska darila

Tehnik 8. december 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/decembrska-darila-kavcic-dec20-hero.jpg

December je mesec, ko se ljudje še posebej pogosto obdarujemo. Če nameravate v prihodnjih dneh obdariti svoje najbližje in še ne veste, kaj bi jim poklonili, si lahko spodaj ogledate nekaj predlogov, ki so primerni za decembrsko darilo. Vsi ti izdelki so nižjega cenovnega razreda. Pri Telekomu Slovenije jih lahko kupite za do 40 EUR.

V prihodnjih dnevih bomo objavili še dva podobna članka s predlogi nekoliko dražjih izdelkov, ki so primerni za darilo v decembru.

Zvočnik bluetooth MANTA SPK130GO

Zvočniki bluetooth so precej priljubljeni. Še posebej med mladimi. Prav zato se nam zdijo odlično darilo v decembrskih dneh. Pri nas jih prodajamo kar nekaj. Med drugim tudi MANTA SPK130GO, ki za nizko ceno ponuja precej.

 

Zvočnik MANTA SPK130GO se ponaša z zelo čistim zvokom ter močnim in poudarjenim basom. Hkrati pa tudi z atraktivno zunanjostjo. V času pisanja tega članka smo ga pri nas ponujali v treh različnih barvnih variantah, in sicer v rdeči, modri in črni.

MANTA SPK130GO ima vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje. Ponaša se tudi z vodoodpornostjo IPX4. Skratka, gre za super zvočnik, ki bi ga bil marsikdo vesel.

Brezžična miška Trust Verto

Brezžična miška Trust Verto je prav tako lahko lepo darilo. Miška z dizajnom, ki je vertikalen, precej izstopa. Računalniške miške z vertikalno obliko sicer že poznamo, jih pa ni veliko.

 

Miška Trust Verto ima vertikalno obliko zato, da zmanjša neudobje za roke in zapestja. Sprva je uporaba takšne miške nekoliko čudna, a se nanjo, kot na marsikaj v življenju, navadimo. Miška Trust Verto premore šest gumbov. Ima pa tudi zanimivo LED-osvetlitev, zaradi katere je še zanimivejša.

Tipkovnica Sharkoon Skiller MECH SGK4

V teh dneh lahko bližnjemu poklonite tudi novo igričarsko tipkovnico. Če ta oseba rada igra videoigre, je bo zelo vesel. Pri nas imamo ta hip v prodaji zelo zanimivo igričarsko usmerjeno tipkovnico Sharkoon Skiller MECH SGK4, ki je zelo ugodna, a hkrati precej dobra.

 

Omenjena tipkovnica se zelo solidno izkaže pri igranju videoiger. Hkrati se lahko pohvali tudi s tem, da ima vgrajeno RGB-osvetlitev. Zahvaljujoč tej osvetlitvi, je videti izredno atraktivno. Cena te tipkovnice ni pretirano visoka. Preverite jo na našem spletnem mestu.

Polnilna baterija Trust Primo

Polnilne baterije so še kako uporabna stvar. Prav zato menimo, da so lahko dobro darilo. Če je kdo od vaših bližnjih nima, mu jo lahko kupite. Ena zanimivejših, ki jih ta hip prodajamo pri nas, je Trustova Primo. Ta baterija nudi ogromno energije.

 

Polnilna baterija Trust Primo nudi kar 10.000 mAh energije. To je dovolj, da se z njo »oživi« več kot samo eno mobilno napravo. V času pisanja tega članka je pri nas na voljo v roza barvi. Prav zato verjamemo, da jo bo še posebej vesela marsikatera pripadnica nežnejšega spola.

SBS-ove stereo slušalke za šport (TESPORTINEARG)

Priporočamo tudi SBS-ove stereo slušalke za šport (TESPORTINEARG). Tudi te slušalke lahko razveselijo marsikoga.

Najbolje pri teh slušalkah je, da stanejo izredno malo, vseeno pa so zelo solidne. Pri nas jih lahko kupite za ceno le nekaj kav.

 

Omenjene slušalke so v prvi vrsti namenjene tistim, ki se športno rekreirajo. Pohvalijo se lahko s tem, da se odlično prilegajo različnim vrstam ušes.

December zaradi znanega razloga letos ni tako vesel, kot je bil v prejšnjih letih. Pri Tehniku vam vseeno želimo, da ga preživite lepo.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. december 2020
5495
8. december 2020
Odlična ugodna decembrska darila