Odlične naprave za voznike avtomobilov

Tehnik 26. avgust 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/prostorocno-klicarjenje-kavcic-avg21-hero.jpg

Zakon o pravilih cestnega prometa zdaj prinaša še ostrejše kazni za voznike, ki med vožnjo na nepravilen način telefonirajo. Ob nepravilnem telefoniranju so vozniki lahko po novem ob 250 evrov, dobijo pa tudi tri kazenske točke. Zakon voznikom sicer dovoljuje telefoniranje med vožnjo, a le ob uporabi naprave za prostoročno telefoniranje. Takšno napravo lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

Spodaj predstavljamo nekaj zanimivejših naprav za prostoročno telefoniranje, ki jih lahko kupite pri nas. Vse so vam na voljo v naši E-trgovini.

Na tem mestu omenjamo še pakete Mobilni net, ki so vam na voljo pri Telekomu Slovenije. Tudi ti vam lahko pridejo zelo prav v avtomobilu. Ta hip so vam na voljo trije paketi Mobilni net. Kaj vse prejmete v vsakem izmed njih, pa izveste na našem spletnem mestu.

FM-oddajnik Xplore XP80

FM-oddajnik Xplore XP80 je majhna, a zmogljiva napravica, ki jo priporočamo voznikom. O pomoči te naprave lahko opravljate tudi prostoročno telefoniranje.

 

Xplore XP80 ima vgrajen 3,55-centimetrski zaslon, na katerem prikazuje različne stvari. Na primer naslove pesmi, ki jih poslušate na njem. Naprava podpira MP3- in WMA-formata. Ima tudi funkcijo poudarjenega basa. Več o njej preberite na našem spletnem mestu.

Kot boste videli, je naprava zelo poceni. Splača se jo imeti za ta denar.

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-163)

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-163) je še ena zelo uporabna naprava za vaš avto. Omogoča prostoročno telefoniranje, poleg tega pa tudi poslušanje radijskih postaj. Tudi ta je zelo poceni. V času pisanja tega članka je bila še cenejša kot prej omenjena Xplorova.

 

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-163) se napaja prek vtičnice za cigaretni vžigalnik. Med drugim ima vgrajeno LED-osvetlitev, mikrofon in 5-smerni gumb za upravljanje.

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-142)

Tudi prek FM-oddajnika BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-142) je mogoče prostoročno telefonirati in poslušati radijske postaje. Ta naprava ima nekoliko drugačen dizajn kot prejšnji dve. Njen položaj je nekoliko bolj prilagodljiv. Če vam je to pomembno, je lahko boljša izbira kot prej omenjeni dve.

 

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-142) ima še eno posebnost. To pa je, da omogoča daljinsko upravljanje. Morda je to še en dodaten razlog, da je boljša izbira za vas.

FM-oddajnik BLOW (FM-BL-TRANSMITER-74-142) ima obenem tudi LCD-zaslon in zmogljiv hitri polnilec pametnih naprav. Tudi tega dobite pri Telekomu Slovenije po zelo ugodni ceni.

Avtoinštalacija bluetooth Platinet (PL-CAR-PHFSBT01)

Platinet (PL-CAR-PHFSBT01) je še zadnja naprava za prostoročno telefoniranje, ki jo izpostavljamo. To napravo se pritrdi na ščitnik za sonce.

 

Zvočnik pri tej zelo uporabni napravi ima funkcijo zmanjševanja šumov. Zaradi tega so pogovori čisti in jasni. Naprava ima vgrajeno baterijo, tako da jo je treba na vsake toliko časa napolniti. Vseeno pa polnjenje ni prepogosto. V stanju pripravljenosti namreč naprava zdrži do 1.000 ur ob enem polnjenju. Ob enem polnjenju pa je mogoče z njo opraviti tudi kar do 16 ur prostoročnih pogovorov.

Vsekakor gre za super napravo, ki jo priporočamo!

Vabimo vas, da si na tej spletni povezavi ogledate našo celotno ponudbo avtoopreme. V času pisanja tega članka so se v njej nahajali tudi:

 • avtopolnilci,
 • dva avtoradia,
 • nosilci.

 • Vira: Pisrs.si, Telekom.si/E-trgovina.


  Nalaganje vsebine
  © 2021 Telekom Slovenije
  26. avgust 2021
  5756
  26. avgust 2021
  Odlične naprave za voznike avtomobilov