Odlični izdelki, ki vam jih priporočamo

Tehnik 18. november 2019 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/2bf-ponudba-kavcic-nov19-hero.jpg

Spodaj smo izpostavili pet izjemnih izdelkov iz naše ponudbe. Vsakega izmed njih vam priporočamo, saj vam za svojo ceno ponujajo veliko.

Priporočamo vam tudi, da se odpravite na to povezavo in si ogledate izdelke, ki vam jih v novembru ponujamo po še posebej ugodnih cenah. Verjamemo, da boste našli kakšnega za sebe.

Namizni žar Tefal Optigrill+ GC702D16

Za gurmane imamo v ponudbi izjemen namizni žar Tefal Optigrill+ GC702D16. Gre za odličen žar, ki bo vašo hrano spekel vrhunsko. Če si ga boste kupili, verjamemo, da bo postal nepogrešljivi člane vaše kuhinje.

 

Namizni žar Tefal Optigrill+ GC702D16 nudi poseben način za zmrznjeno hrano, hkrati pa skupaj tudi kar šest avtomatskih programov. Žar je opremljen s posebno površino proti prijemanju, dodan pa ima tudi pladenj za kapljanje.

Bi radi okusno kosilo? Z namiznim žarom Tefal Optigrill+ GC702D16 je to hitro izvedljivo!

Slušalke bluetooth JBL E65BTNC

JBL, ki velja za priznanega proizvajalca slušalk, ima ta hip v prodaji sila zanimive slušalke E65BTNC. Gre za slušalke, ki niso cenovno predrage, vseeno pa ponujajo dober zvok. Prodajamo jih tudi pri nas.

 

Slušalke E65BTNC delujejo na podlagi povezave bluetooth, tako da ni motečih kablov. Te slušalke se lahko pohvalijo s precej dolgo avtonomijo baterije. Življenjska doba baterije z vklopljenim bluetoothom in izklopljenim ANC je namreč 24 ur. Polnjenje slušalk E65BTNC ni pretirano dolgo, saj je čas polnjenja le 2 uri. Omeniti velja tudi to, da imajo slušalke E65BTNC funkcijo zmanjševanja šumov iz okolice.

Videz pri slušalkah je pomemben in vsaj po našem mnenju JBL-jeve E65BTNC v tem pogledu ne razočarajo. Še en plus!

Fit zapestnica FitBit Charge 3

Pametne zapestnice nam lahko dajo kar nekaj uporabnih informacij v zvezi z našim zdravjem in vadbo. Če bi radi kupili kakovostno pametno zapestnico, lahko pri nas kupite FitBit Charge 3. Po našem mnenju je ta zapestnica vrhunska.

 

FitBit Charge 3 uporabniku nudi številne uporabne informacije. Pove mu lahko na primer, kakšen je njegov srčni utrip in koliko korakov je že naredil. Poda mu lahko tudi informacije v zvezi z njegovim spanjem. Skratka gre za dodatek, ki lahko marsikomu pride zelo prav.

Zapestnico FitBit Charge 3 imamo pri Telekomu Slovenije na voljo v črni in še eni kombinirani barvi (vidite jo na zgornji fotografiji).

Pametna tehtnica Huawei AH100

Če ste si že oziroma si še boste kupili pametno zapestnico, vam vsekakor priporočamo, da si kupite tudi kakovostno pametno tehtnico, če je še nimate. Ta vam namreč lahko poda še dodatne informacije v zvezi z vašim zdravjem in glede učinkovitosti vaše vadbe. Pri nas prodajamo kakovostno pametno tehtnico, in sicer Huaweijovo AH100.

 

Pametna tehtnica Huawei AH100 vam lahko poda kar nekaj informacij. Meriti zna namreč telesno maščobo, delež vode, mišično maso, težo … Pohvali se lahko tudi s tem, da ima velik LCD-prikazovalnik, spominsko funkcijo ter tanek in atraktiven dizajn.

Pametni mobitel Huawei P Smart 2019

Za konec izpostavljamo še mobitel Huawei P Smart 2019, ki se lahko pohvali z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo. Ta mobitel ne spada v najvišji kakovostni razred, je pa še vedno dober za povprečnega uporabnika.

 

Huawei P Smart 2019 ima na sprednjem delu 6,21-palčni zaslon z ločljivostjo 2.340 x 1.080 slikovnih točk (415 slikovnih točk na palec) in kamero z 8 MP. Na zadnjem delu ima dve zelo solidni glavni kameri (13 MP + 2 MP), ki delujeta ob pomoči umetne inteligence. V notranjosti najdemo 8-jedrni procesor Kirin 710, 64 GB internega spomina in 3 GB RAM pomnilnika. Obenem nudi tudi dva sodobna načina odklepanja, in sicer odklepanje z obrazom in odklepanje prek prstnih odtisov.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. november 2019
4922
18. november 2019
Odlični izdelki, ki vam jih priporočamo