Odlični izdelki za otroške sobe

Tehnik 22. april 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/otrosko-pohistvo-kavcic-apr21-hero.jpg

V Telekomu Slovenije mislimo tudi na tiste najmlajše, zato imamo ta hip v ponudbi kar nekaj otroških igrač in otroške opreme. V tem članku bomo izpostavili nekaj zanimivih izdelkov iz naše ponudbe, s katerimi je mogoče opremiti otroške sobe. Verjamemo, da jih bodo vaši mali nadobudneži zelo veseli.

Našo celotno ponudbo otroških igrač in otroške opreme si lahko ogledate v naši E-trgovini, in sicer v razdelku »OTROŠKE IGRAČE IN OPREMA«.

Predalnik za igrače Atmosphera Oblaček

Predalnik za igrače Atmosphera Oblaček je lahko odličen dodatek za vsako otroško sobo. Vanj lahko hitro pospravite otroške igrače, saj nima dodatnih vratc, ki bi jih bilo treba odpirati.

 

Omenjeni predalnik s svojim dizajnom zelo lepo paše v otroške sobe. Njegove dimenzije so 58 x 28 x 45 cm (D x Š x V), tako da je primeren tudi za manjše sobe. V času pisanja tega članka ga nismo imeli na zalogi. Predvidena dobava je po 29. 4. 2021. Ga bomo pa imeli na voljo v treh barvnih različicah, in sicer v beli, roza in sivi.

Otroška miza Atmosphera Sweet

Izpostavili bi tudi otroško mizo Atmosphera Sweet, ki je prav tako lahko odličen izdelek za v otroško sobo. Na njej lahko otroci berejo, delajo za šolo, se igrajo … torej počnejo lahko številne stvari.

 

Miza Atmosphera Sweet po našem mnenju ni prevelika in ne premajhna. Njene dimenzije so 60 x 60 x 43 cm (D x Š x V). V času pisanja tega članka smo jo imeli na zalogi v več barvnih odtenkih, in sicer v belem, roza in sivem.

Otroški stol Atmosphera Sweet

Ker smo priporočili otroško mizo, moramo seveda priporočiti tudi kakšen otroški stol. Priporočamo stol Atmosphera Sweet, ki ima res nizko ceno, hkrati pa je lahko odlična dopolnitev k mizam.

 

Tudi stola Atmosphera Sweet v času pisanja tega članka nismo imeli na zalogi, saj je njegova dobava predvidena po 7. 5. 2021. Če želite biti obveščeni, ko bo na zalogi, lahko na tej povezavi vnesete svoj e-poštni naslov (kliknite na »POVPRAŠEVANJE«), na katerega vas bomo obvestili.

Zofi Deco 2v1

Zofi Deco 2v1 sta lahko super dopolnitev otroških sob. Ne samo, da otrokom nudita veliko udobja, polepšata jim tudi otroške sobe. Ena izmed zof Deco 2v1 je namenjena dečkom, druga pa deklicam.

 

Dobro pri omenjenih zofah je, da se lahko hitro spremenita tudi v pravi postelji. Ti sicer nista zelo veliki, sta pa dovolj veliki za kakšen dremež. Zofi Deco 2v1 sta torej precej vsestranski in še kako dobrodošli v otroških sobah.

Šotor za otroško sobo Atmosphera Indy

Odličen izdelek za otroške sobe se nam zdi tudi šotor Atmosphera Indy. V njem se lahko otroci igrajo z igračami, rišejo, klepetajo … Skratka, uživajo otroške radosti.

 

V ponudbi imamo še nekaj drugih šotorov, na primer Atmosphera Glow, ki so prav tako lahko dober izbor. Ogledate si jih lahko v naši E-trgovini.

Otroški poličnik Atmosphera Bela hiša

Otroški poličnik Atmosphera Bela hiša je še en zelo uporaben izdelek. Vanj se lahko odlaga različne otroške igrače, knjige in še kaj. Ponaša se z lepim dizajnom v oblike hišice. Verjamemo, da bo všeč marsikateremu otroku. V času pisanja tega članka smo ga imeli na voljo v različici, ki ima sivo streho, in taki, ki ima roza streho.

 

Otroški set Deco

Za konec izpostavljamo še zelo lep in uporaben otroški set Deco, ki je sestavljen iz mize in dveh stolov. Set ima izredno zanimiv dizajn, saj miza in stola imitirajo svinčnike.

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. april 2021
5634
22. april 2021
Odlični izdelki za otroške sobe